admin 2018-10-13

Amikor a rozsdamentes acélból készült Haute Horlogerie sportórákról van szó, sok mindent lehet választani. Sokan új bejegyzések, de egyesek egy exkluzív belső kör részét képezik. Közülük a Replika Vacheron Constantin tengerentúli. A 2016-ban újjáalakított tengerentúli kollekció valami olyan versennyel rendelkezik, amelyet sok versenytársa nem rendelkezik: a világ komplikációját.

Replika Vacheron Constantin-aw
Ez a Caliber 2460 WT / 1, amely az óra szíve, és hatáskörét a tengerentúli világidő. Ez a mozgás minden olyan módon, amit elvárna egy replika órák Vacheron Constantinban. Jó design, jól építették, hordozva a Genfi Pecsétet. Meg lehet csodálni az egész az üveg tok, beleértve a gyönyörű 22K rózsaszín rotor, amely egy iránytű rózsa.replika shop Vacheron Constantin Bár a mozgás biztosan nem tűnik elveszettnek ebben az esetben, észreveszi, hogy az óra, amely 43,5 mm átmérőjű, maga is egy kicsit nagyobb, mint a 36,6 mm átmérőjű mozgás. A legtöbb esetben ez úgy történik, hogy az óra megfeleljen bizonyos tendenciáknak, de nem ezért replika óra replika Vacheron Constantin tette.

Replika Vacheron Constantin-ar
A tengerentúli világidő egyike azoknak a kevés óráknak, amelyek nemcsak a 24 fő időzónát, hanem a fél órát vagy negyedet is kikapcsoló 13-at mutatják. Ehhez olyan módon, hogy még mindig olvasható, szükséged van helyre, és szerencsére replika óra webáruház Vacheron Constantin veszi ezt a helyet!

Replika Vacheron Constantin-app
Vizuálisan az óra elfoglalt, de kiegyensúlyozott. Nagyon sok információt ad, és ennek is része lehet a világnézet birtoklásának vonzerejének. Érdekes megjegyezni, hogy replika órák árral Vacheron Constantin elment az extra mérföldre, hogy ez a tengerentúli működőképes és robusztus globetrotter legyen. Vízállósága például nem kevesebb, mint 150 méter,replika óra shop Vacheron Constantin és a mozgás körüli lágy vas gyűrű növeli antimágneses kapacitását.

Replika Vacheron Constantin-afx
Nem szabad megfeledkezni arról a heveder-rendszerről,replika jelentése Vacheron Constantin amely most minden tengerentúli modellen megtalálható,replika órák olcsón Vacheron Constantin beleértve a World Time-et is. Lehetővé teszi, hogy külföldön is legyenek készek bármilyen alkalomra. Lehet, hogy repülni szeretne a rozsdamentes acél karkötővel, cserélni az aligátor pántot az adott üzleti vacsorára és a gumi pántot, amikor eltalálta a medencét. Ez a replika órák boltja Vacheron Constantin Overseas World Time számára szinte példátlan sokoldalúságot jelent, amely nem mindegyik a Haute Horlogerie órákkal.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image