admin 2018-12-15

Ebben az évben az Omega Aqua Terra 15 éves. Jelentős korban van, ami azt mondja, hogy ez az alulteljesítményű, robusztus sportóra népszerűsége. Ez egy mérföldkő, amelyet meg kell ünnepelni, és az Replika Omega a gyönyörű platina Seamaster Aqua Terra Worldtimerrel.

Replika Omega-aaq

Nem sokszor történik, ha az óra mindent és mindent egyben, de a Seamaster Aqua Terra Worldtimer nagyon közel van. Ez egy bonafide sportóra, 43 mm-es tok és 150 méter vízállóság. Stílusa merész, de időtlen, az Aqua Terra egyik fémjelzése. De ez is nagyon értékes, mivel az replika órák Omega nem acélra, sőt fehér aranyra döntött, de inkább az aranyozott platinát használja. Az ecset textúrája, hozzáteszi, hogy alábecsülni is.

Replika Omega-at

Ez az alábecsülés némiképp elhagyta a tárcsát, ahol a szeme azonnal a központjába húzódik, ahol a kézzel készített zománc világtérképet találja az északi pólus nézőpontjából, a 24 órás jelzéssel körülvéve. Bár az replika óra Omega Seamaster Aqua Terra Worldtimer bármilyen modern mechanikus óra, ez a szempont a szüreti érintést adja, amelyet az aligátor heveder erősít.

Replika Omega-aok

Az óra hátulja is lenyűgöző kilátást tár fel a mozgalomról. A Caliber 8939 egyszerűen biztosítja, hogy az Omega Replika márkája és tárcsa már ígéretet tett arról, hogy az egyik vezető svájci márkát átgondolja és jól átgondolja. A mérlegkerék fölötti teljes híd a mozgás robosztus kialakításáról tanúskodik, amelyet a híres Co-axial escapementrel láttak el, és amelyet a svájci Federal Metrology Mester Kronometriaként is tanúsítottak, pontosságot biztosítva, valamint a rendkívüli a mozgás mágneses ellenállása.

Replika Omega-av

Az replika óra webáruház Omega csak 87 darabot fog készíteni a Seamaster Aqua Terra Worldtimerből, amely örülni fog azoknak, akik elég szerencsésnek találják a kezüket, és csalódást okoznak azoknak,replika órák akiknek meg kell várniuk, amíg a közeljövőben árverésre kerül sor.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image