admin 2018-10-18

A Rock and Roll királya szemüveget figyelt az órákon, és az egyik történelmi időmérője volt egy vésett Replika Omega, amit az RCA Records kiadott neki. Ez az óra lesz a Phillips Bacs & Russo Geneva aukció egyik csúcspontja május 12-én és 13-án.

Replika Omega-awq
Ez az első alkalom, hogy az aukciót az aukciós ház szerint nyilvános értékesítésben kínálják fel. Becslésük körülbelül 53 250 dollár – 106 500 dollár.

Annak érdekében, hogy megünnepeljék az Elvis világszerte 75 millió rekord értékesítését,replika órák árral Omega az RCA Records karácsonyi rendezvényt és koncertet rendezett el Elvisben a Hotel Claridge, Memphis, Tenn., 1961. február 25-én. Az eseményt szintén megtartották az Elvis előadóként való visszaállítása céljából két év elteltével az amerikai hadseregben.replika órák boltja Omega Tennessee kormányzója, Buford Ellington, aki részt vett a rendezvényen, kikiáltotta az “Elvis Presley Day” dátumot. A lemezkiadó bemutatta az énekesnek a Tiffany-ban vásárolt replika órák Omega órát, a 75 millió rekord mérföldkövének emlékére. A kastély egy olyan plakettet kapott, amelyet a Graceland-Elvis Presley korábbi Memphis-i birtokán mutatták be, amely múzeumként szolgál.

Replika Omega-ar
A 18 karátos fehér arany karóra egy manuálisan feltöltött replika óra Omega kaliber 510-et tartalmaz. Az ezüst tárcsás kis másodpercekkel, 6 órakor a “Tiffany & Co.” kiskereskedő aláírása van az Omega logó alatt 12 órakor. Az előlap 44 körkörös briliáns gyémántokkal van felszerelve.replika shop Omega A hátlapot a következő felirat írja: “Elvishez, 75 Million Records, RCA Victor, 12-25-60.”

Az órát az Elvis Presley múzeumból származó hitelességi bizonyítványokkal és az Elvis nevű könyvvel együtt adják el,replika jelentése Omega Dave Marsh, amely tartalmazza az Elvis Presley viseletét.

Replika Omega-app
A jelenlegi tulajdonos, akit nem neveznek, megkapta az órát a nagybátyjának, aki látszólag találkozott vagy ismerte Elvist. Ahogy a történet megy, a nagybácsi az Elvis replika óra webáruház Omega iránti csodálatát fejezte ki. Elvis észrevette, hogy a nagybácsi gyémántja megcsörrent Hamilton óráját, és kereskedelmet ajánlott, és gyorsan cserélték az időmérőket. luxus órák Omega Elvisről ismert, hogy eladta néhány óráját, és ezek közül néhányan az aukciókon jelentek meg.

“Az Elvis Presley tulajdonában lévő órát korábban nem kínálták a piacon,Replika Omega ami karrierje során ilyen jelentős eredményt ért el” – nyilatkozta Phillips. “A történelmi időzítő hihetetlen eredetét megerősíti a Presley által a karitatív koncerten ülő óra,kronométer Omega valamint az Elvis Presley Múzeum eredetiségének igazolása.”

Summary
Review Date
Reviewed Item
Találtam. . . Nem tudom, boldog vagyok-e, gyönyörű.
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image