admin 2018-09-17

Az együttmûködésbõl eredõ régiségek messze nem újak. Azonban, amit Replika Breitling, Richard Mille, TAG Heuer és Hublot hozzák a horológia és az autóipar gazdagságához. Az eredmény: négy virtuóz, emelkedő időmérő, amely tökéletesen kidolgozott figyelmet kapott a mérnöki és építési részletekre.

replika órák Breitling Bentley GT sötét Sapphire Edition kronográf

Replika Breitling-as
A replika óra Breitling Bentley GT “Dark Sapphire” Edition kronográf 500 darabos, korlátozott darabszámú Breitling Bentley GT, a stílus, az esztétika és a replika óra webáruház Breitling Caliber B06 gyártása kiváltja a Breitling új Breitlight® polimerjét acélon vagy aranyon.

A 48 mm átmérőjű Sötét Sapphire mintás kronográf több mint 28.800 óraórával, 47 ékszerrel és 70 órás üzemanyagtartalékkal rendelkezik, 30 másodperces stopperóra funkcióval, 6 órás összeadókkal és kétoldalú káprázásmentes zafírkristályokkal.

A spektrum autó-oldalán a Dark Sapphire tisztelettel adózik a Bentley Continental GT bővelkedésére, amely egyesíti a brit gépjárműgyártást és a svájci órákat. A replika órák árral Breitling kronográf “motorjait” a Breitling COSC által hitelesített B06 kronográf mozgatása biztosítja. Fekete bőrszíjjal együtt.

Richard Mille RM 11-03 McLaren automata repüléskronográf

Replika Breitling-ad
A 88. Genfi Nemzetközi Autószalonon indított RM 11-03 Richard Mille és McLaren első együttműködési erőfeszítése. Mind az anyagi innováció, mind pedig a megosztott DNS ünneplése esetén a szén és az Orange Quartz TPT (Thin Ply Technology) gyártmánya. A szénszálak sötét rétegeit 2013-ban Richard Mille vitte be.

A 2016-ban elindított RMAC3 kaliberrel – egy flyback kronográfot és egy 55 órás üzemanyagtartalékot sportolnak; a vibráló magma narancs, szilikagél; és egy számlálót,replika órák boltja Breitling amely túlméretes dátummal, éves naptárral és 12 órás kronográffal rendelkezik, sárga számláló akcentussal.

De az együttmûködés szépsége az 5 fokozatú titán koronán keresztül történik, amely hasonlít egy McLaren kerékre; a tolók, a McLaren 720S fényszórók. PVD-vel kezelt 5. fokozatú titánból készül, az RM 11-03 9 órakor tartja a tolózárját, és az RM11-02 és az RM 11-02 NPTP 2 és 5 közötti start-stop reset funkcióit. Valóban Richard Mille egyik legjobbja.

TAG Heuer Formula 1 Aston Martin Special Edition

Replika Breitling-ah
A TAG Heuer-Aston Martin Racing nagy jön az idei Genfi Autószalonon. A partnerség bemutatja az Aston Martin Racing Formula One csapat autóipari óriásának címét, kiemeli az Aston Martin utcai modelleket és az Aston Martin motorversenyét és teljesítményét.

James Bond kedvenc sportkocsijainak inspirálta, a TAG Heuer Formula 1 az utolsó előtti versenyautó. A partnerség mozgató erőfeszítései egy fiatalabb luxus demográfiai felkérésre is.

A Formula 1 kronográf egy 43 mm-es kvarc, replika órák Breitling amelybe bemetszett alumínium és fekete matt golyóscsillapító acéllemez, valamint fekete mágneses tárcsa (és szürke 60 másodperces skála). Az acél csavaros tok hátulján “ASTON MARTIN SPECIAL EDITION” van vésve.

Hublot Techfram Ferrari 70 éves Tourbillon kronográf

Replika Breitling-av
A Hublot Techframe Ferrari 70 éves Tourbillon kronográfja, a Flavio Manzoni vezetésével és a Ferrari tervezte, ugyanazokat a kreatív folyamatokat alkalmazta új sportkocsik fejlesztésére. Mozgás – az óra “motor”, úgy tervezték, mint egy nagyteljesítményű alváz; és olyan, mint egy Ferrari, replika óra Breitling a rácsszerkezete maximális erőt biztosít a minimális súly érdekében.

A HUB6311 kaliberű kézi feltekercselésű 253-os alkatrészekkel 5 napos áramerősség tartalékot biztosít. Az egygombos kronográf (a start-stop reset funkciókhoz) a Ferrari piros eloxált alumínium eredeti karja kezeli.

Tehát, amikor Hublot a Bolt, a Mayweather vagy a 70-es Techframe 70-es Turbillon Chronograph-val ünnepli a 70-es éveket, nyugtázzák, replika órák Breitling hogy a radikális, előretekintő innováció mélyebb megértése minden órában.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image