admin 2018-10-13

Replika Audemars Piguet-afj

Nagyszerű slam-hétvége a teniszezésben, a Wimbledon-i versenyeken. A Milos Raonic versus Andy Murray döntője fantasztikus volt.replika óra Audemars Piguet De a végén Raonic nem tudta lépést tartani, és Murray győzedelmeskedett a világ legrégebbi teniszversenyén. Szombaton Serena Williams hazahozta a női címet – a 22. Grand Slam győzelmét. De ez a cikk nem a nyertesekről szól. Ez azokról a órákról szól, amelyeket a teniszcsillagok hordanak vagy képviselnek.replika óra webáruház Audemars Piguet Valójában a bíróságon ebben az évben számos nézői név szerepelt.

Először is, a Rolex természetesen a cím szponzor. Ez a vezető svájci órányi márka közel négy évtizedes szerepet töltött be a Wimbledon-i Bajnokságban. A kapcsolat 1978-ban kezdődött,replika órák árral Audemars Piguet amikor a márka először a hivatalos időmérő lett. Erről többet olvashat itt.

Ami a játékosokat illeti, a bíróságon számos óriásmárkás nagykövet vett részt. Serena Williams az Replika Audemars Piguet egyik nagykövetje. Játék közben játszik az óráján.

Replika Audemars Piguet-aw
Milos Raonic a Rolex márka nagykövete, a hétszeres Wimbledon győztes Roger Federer. Valójában több mint fél tucat játékos van ebben a Rolex-ben, köztük Ana Ivanovic, Li Na, Jo-Wilfried Tsonga,replika órák boltja Audemars Piguet Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic, Grigor Dimitrov, Justine Heinn és Bjorn Borg.

Replika Audemars Piguet-ayo
Rafael Nadal, aki sérülést szenvedett, Richard Mille márka nagykövete,replika órák olcsón Audemars Piguet és egyike azon kevesek közül (Williams mellett), akik órákban viselik az órájukat.

A többi teniszütő nagykövet nagykövet is Stan Wawrinka, aki szintén az replika órák Audemars Piguet márkakönyvvezetője. A Key Nishikori a TAG Heuer márka nagykövete. Novak Djokovic a Seiko márka nagykövetével a fedélzeten van.

Meg kell jegyezni, hogy Andy Murray már évek óta Rado márka nagykövete volt,replika jelentése Audemars Piguet de ez a szerződés tavaly járt le, és eddig még nem jelentett be egy másik megfigyelői kapcsolatot.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image