admin 2018-10-29

Replika Audemars Piguet-aws

A luxemburgi gyártó Replika Audemars Piguet nemrég bemutatta az új formatervezési koncepciót a Mall of the Emirates zászlóshajójában. A csoport együttműködik Ahmed Seddiqi & Sons, a közel-keleti legnagyobb svájci kiskereskedővel.

A svájci Vallée de Joux légkörének, az replika órák Audemars Piguet szülőhelyének köszönhetően az új butik meghívja az ügyfeleket, hogy fedezze fel a márka örökségét és óraszerkezetét. Az új butik számos haute design elemet elegyít egy egyedi csomagolásba, és a Le Brassus fényűző erdei, finom fémjei és idilli tájakkal rendelkezik.

“Biztosak vagyunk abban, hogy a márka erõsödik az új butik designnal, mivel az ügyfelek az replika óra Audemars Piguet örökségébe merítenek. Nagy örömmel örülünk, hogy ezt az alkalmat az Ahmed Seddiqi & Sons-ről és a Darren Clarke nagyköveteink hosszú távú partnereivel és barátaival jegyezzük meg “- mondta Francois-Henry Bennahmias, az replika óra webáruház Audemars Piguet vezérigazgatója. “Az Egyesült Arab Emírségek az replika jelentése Audemars Piguet legnagyobb piacát képviseli a Közel-Keleten, és ezért a felújítás kulcsfontosságú lépés a jelenlétünkben a régióban.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image