admin 2018-12-24

Replika Cartier-ard

Majdnem három évnyi teljes felújítás után a Replika Cartier Mansion a Fifth Avenue-n a múlt héten ismét nagyszerűen megnyílt. A teljesen felújított kúria a legendákból készült cuccok – mint minden Cartier. Valójában a kastélyt eredetileg közel 100 évvel ezelőtt vásárolták gyöngy nyaklánccal.

Replika Cartier-asq
1912-ben Pierre Cartier Replika, a Louis Cartier márka alapítójának unokája kezdett keresni egy csodálatos New York-i helyszínt, amely a Paris Rue de la Paix nagykereskedőjével versenyezne. New York nem volt könnyű, de végül Manhattan szívében, egy új reneszánsz stílusú kastélyt talált, melyet Morton F. Plant tulajdonosa birtokol. A növény felesége, Mae látott egy természetes gyöngy nyakláncot (128 fokozatú természetes gyöngyöt) a replika órák Cartier szalonban, amely a 712-es ötödik sugárúton található épület 4. emeletén található, ahol a márka eredetileg felállított. Pierre Cartier azt javasolta a Plantnak, hogy kicseréljék az 1 millió dolláros nyakláncot a 925 000 dolláros ingatlanért. A kereskedelem a Cartier történetében az egyik legmodernebb üzlet.

Replika Cartier-ar
A 653-as Fifth Ave (52. utca) ingatlanja 1917 óta a márka amerikai zászlóshajója. Belseje gazdagan berendezett kúria volt nagy szobákkal és kis szobákkal, és replika óra Cartier 1917-ben bérelte William Welles Bosworth-t a Morton átalakítására. Növényház a Cartier házába. A század folyamán a külső és a főbejárat néhányszor megváltozott, és 1970-ben az épület külsejét a New York Preservation Commission mérföldkőnek ítélte. Azóta kevés változott – eddig. Csaknem három évvel ezelőtt Cartier úgy döntött, hogy a kastély belsejét a XXI. A márka Thierry Despont tervezője a két és fél éves felújítás vezető építészeként.

„Azt akartam adni az embereknek, hogy érezzék magukat abban a nagy házban, hogy egyszer volt, és visszaállította a teljes dicsőségére” – mondja Despont. – Nem hiszem, hogy van olyan más bolt, mint a világon.

Replika Cartier-acx
Körülbelül a látóvonalakra összpontosított, és megnyitotta a teret egy dicsőségesebb fellebbezésre. A replika óra webáruház Cartier történetében számos ember ihlette a fontos embereket, többek között Jeanne Toussaint (Cartier legendásabb művészeti igazgatója), Monaco hercegnő (egy lelkes rajongó és Cartier ékszergyűjtő) és Pierre Cartier. A Toussaint szoba szövetfalakkal és hímzett bútorokkal, halszálkás fa padlóval rendelkezik, míg a Pierre Cartier szoba, ahol klasszikus ékszereket mutatnak, zöld bársony drapériával, kandallóval és faburkolattal rendelkezik. A Princess Grace szalonban tafta selyemfüggönyök, fehér falak és Monaco címerei találhatók a faipari munkában.

A több emeletes kúriában a saját személyiséggel rendelkező egyéb helyiségeket nevezték el az olyan nevezetességeknek, mint Elizabeth Taylor, Andy Warhol, Santos Dumont, Gary Cooper és így tovább. A negyedik emeleten egy luxus szervizszalon, valamint egy ülősarok és bár található.replika órák árral Cartier Az ötödik emeleten található a márka műhelye, a hatodik emelet pedig egy privát szórakoztató teret kínál, amely egy tágas terasszal rendelkezik, kilátással az ötödik sugárútra.

Replika Cartier-ahv
Összességében az új butik tér négyszerese az előzőnek, és négy emeleten 8 600 négyzetlábról 44 100 négyzetlábra bővült. Minden rendelésre készült, beleértve több mint 100 különböző ablakkezelést és 43 különböző szövetet és falburkolatot. 30 új csillár ihlette az eredetiket, és több,replika órák boltja Cartier mint 100 újonnan megszerzett antik darabot, köztük íróasztalokat és bútorokat, a butik általános vonzereje tartalmaz.

A rendezvény hivatalos megnyitása a múlt héten egy gazdag buli volt a kastélyban, valamint az utca túloldalán. Csillagcsillaggal díszített gála volt – egy új, háromsoros gyöngy nyaklánc felfedezésével, melyet az eredeti nyaklánc tiszteletére mutatott be.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image