admin 2018-09-20

Az idő múlásával közeledünk szeptember végéig, ami azt jelenti, hogy a SIHH 2017 csak néhány hónap múlva van, és a Richemont márkák kezdik elcsábítani új kínálataikat, amelyeket a jövő évre mutatnak be. Vezető szerepet tölt be Richemont egyik elsőrangú márkája, Replika Vacheron Constantin. És az egyik olyan új óra, amelyet a 261 éves márka jövőre bemutat, az új Vacheron Constantin Patrimony Holdfázis Retrograde Date Watch.

A Patrimony kollekció a replika órák Vacheron Constantin múltjának, különösen az 1950-es évektől inspiráló modellek. Nem meglepő tehát, hogy a Patrimony gyűjteményből származó darabokat a klasszikus és időtlen tervek jellemzik.

Replika Vacheron Constantin-as
Az új replika óra Vacheron Constantin Patrimony Holdfázis Retrográd Dátum Watch nem különbözik egymástól. Az ügy nagyon klasszikus megjelenésű, nagyon szerény méretű. 42,5 mm széles és mindössze 9,7 mm vastag. És ez 18 K fehér arany vagy 18K 5N rózsaszín arany. A vízállóság mindössze 30 méterre van, ami elég normális a ruhák óráiban.

Replika Vacheron Constantin-af
A replika óra webáruház Vacheron Constantin Patrimony Holdfázis Retrograde Date Watch a második modell a Patrimony tartományban, amely a retrográd szövődményt mutatja be – az első a Patrimony Retrograde Day-Date. A tárcsa ezüstözött opál, és a retrográd dátumkijelzés 9 és 3 óra között látható.

Replika Vacheron Constantin-aj
Csak a 6 óra felett van a holdfázis kijelző, amely annyira pontos, hogy 122 éven belül csak egyetlen nap van. Érdekes módon a holdlemez ugyanolyan aranyötvözet alkalmazásával készült, mint az eset. Tehát az 18 ezüst fehér arany modell fehér arany hold tárcsával, míg az 18 ezer 5 N rózsaszín arany modell egy rózsaszín arany lemezzel lesz ellátva. A kezek, az alkalmazott órajelzők és a körkörös “gyöngy” percek ugyanabban az aranyötvözetben készülnek, mint az eset, és így a teljes tárcsát nagyon harmonikus és konzisztens megjelenés jellemzi.

Replika Vacheron Constantin-ap
Belsejében replika órák árral Vacheron Constantin saját 2460 R31L kaliberrel rendelkezik, amely a zafír tok hátulján látható. 275 elemet, 27 ékszert tartalmaz, és mindössze 5,4 mm vastag. Egy nagyon modern 28800 vibráció óránként, és 40 óra áramerősséget biztosít. És mivel az órát a Genfi Hallmark tanúsította, a mozgás megfelelően befejeződött, lekerekített hidakkal, polírozott ékszerfuratokkal és csiszolt csavarfejekkel. Sajnos a mozgás nagy részét a nagy, 22 k arany rotor blokkolja.

Ennek a 2460 R31L kalibrálónak az egyik előnye, hogy a dátum és a holdfázis kijelzései a koronával beállíthatók, anélkül, hogy szükség lenne egy ceruzára, hogy a korrektorokat, mint például a többi retrográd órát is nyomják.

Replika Vacheron Constantin
Összességében az új replika shop Vacheron Constantin Patrimony Holdfázis Retrográd Dátum karórája egy jóképű és érdekes kiegészítő a Patrimony család számára. Személy szerint én jobban kedvelem ezt az új órát, mint a régebbi Patrimony Retrograde Day-Date, mivel a tárcsa tisztább és természetesen sokkal harmonikusabb. A retrográd nappali napi megjelenítés rövidített “Csütörtökön” van, amit teljesen megbocsáthatatlannak találok. A replika órák boltja Vacheron Constantin Patrimony Holdfázis Retrograde Date Watch bemutatkozik a 2017-es SIHH-n, és 39.900 dollárra kerül.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image