admin 2018-08-30

A búvárórák esetében a Rolex replika nek nagyon jó hírneve van, hiszen a gyűjteményében nincs egy, de két arany-hivatkozás ebben a kategóriában. A Submariner és a Sea-Dweller hamarosan meg kell elviselniük egy harmadik Rolexet, hogy csatlakozzanak a soraihoz, mivel a Deepsea keményen dolgozik ezen. A 2018-ban a Rolex elindította az óra kicsit módosított változatát, így még jobb, mint korábban!

Replika-Rolex-Deepsea-1
Nyilvánvaló, hogy a Deepsea tulajdonképpen a Sea-Dweller még speciálisabb változata, de eléggé különbözik ahhoz, hogy helyet biztosítson a Rolex replika orak univerzumban. Míg hihetetlen vízállósága 12.800 lábnál hosszabb, 8.800 méterrel több, mint a Sea-dweller, a Rolex újratervezte az ügyet, hogy egy szélesebb karkötőt befogadjon. Ez jobb arányú átfogó tervezést eredményez, ami azért volt szükséges, mert 44 mm átmérőjű, olyan nagy Rolex volt, amennyit jelenleg kaphat.

Replika-Rolex-Deepsea-2
A Deepsea egy másik újdonsága, amit nem lát. A Rolex 3235-es kaliberrel felszerelte, amely kétirányú tekercseléssel és 70 órás tartalékerővel rendelkezik. A precíziót még igényes körülmények között is biztosítja a paramágneses kék Parachrom hajszálak és a nagy teljesítményű Paraflex lengéscsillapítók. Ezt “Superlative Chronometer” -ként hitelesítik; ez egy Rolex-idő egy olyan óra számára, amelynek mozgása a COSC által hitelesített Chronometer-tanúsítvánnyal rendelkezik, de a precízséget a Rolex is nagymértékben ellenőrizze, miután a mozgás megtörtént.

Replika-Rolex-Deepsea-
A Deepsea két változatban kapható, amelyek nemcsak ugyanazt az ügyet, karkötőt és mozgást tartalmazzák, hanem egy egyirányú búvárkodó keret is, amely Cerachrom kerámia betétet tartalmaz platinával bevont számokkal és percmutatókkal. A Deepsea hagyományosabb fekete tárcsával áll rendelkezésre, de olyan színátmenet kék színű tárcsával is, amely valóban elkülöníti az órát. Ez a tárcsa hivatkozik a replika órák Rolex és a filmkészítő és a felfedező James Cameron közötti partnerségre, amely 2012. március 26-án a Mariana-árokba merült, és elérte a 35,787 láb mélységet, a világ óceánjai legmélyebb pontját. A legutóbbi változásokkal a Deepsea még lenyűgözőbb órákká vált, mint amilyen már korábban volt, nem csak a kinézet, hanem a technikai kiválóság szempontjából is.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image