admin 2018-09-30

Amikor az Replika Audemars Piguet bemutatta a Royal Oak Tourbillon Chronograph Squelette-t a 2016-os SIHH-n, az óra meglehetősen felkavarta, és joggal így volt. Az aranyozott, nyolcvanas alakú, platinából kialakított, klasszikus, tourbillon-kronográf mozgalom volt. Egy álomóra bármilyen módon!

Replika Audemars Piguet-as
Az álmok olyanok, amiket az Anyag Jó úgy érti, mint senki más, sőt, ez az, amiben szakosodnak. Ahhoz, hogy megtapasztalhassa ezt, meg kell látogatnia a SoHo közepén lévő második emeleten található butikát, ahol megérkezik a lift. Ez a rövid utat a második emeleten úgy tűnik, hogy már egy álomállapotba, hiszen nemcsak hivatalos kiskereskedő az replika órák  Audemars Piguet és a Richard Mille számára, hanem a Damien Hirst és Roy Lichtenstein művészete, valamint a Jemma exkluzív ékszerek Wynne és Anita Ko.

A luxus jelenet mély megértéséből az replika óra Audemars Piguet együttműködésével jött létre. A Royal Oak Tourbillon Chronograph Squelette két új verziója valójában mindazok szimbiózisa, amellyel az replika óra webáruház Audemars Piguet és a Royal Oak is olyan különleges. Ez a 2936-as bonyolult kaliberrel kezdődik, amely egy kronográfot egy tourbillonnal egyesíti. A mozgás elegánsan vázlatos, de a funkció nem szenved az alakban. Miközben a tárcsa nem lényeges részei ki vannak hagyva, hogy betekintést nyerjünk az óra belső működésébe, replika óra shop Audemars Piguet a szubdiálisok és az órajelzők teljes mértékben jelen vannak. Ez nem csupán az óra kényelmét segíti, hanem egyensúlyt teremt.

Replika Audemars Piguet-ak
Anyag Jó az replika órák árral Audemars Piguet által létrehozott Royal Oak Tourbillon Chronograph Squelette két változatával. Az egyik 18 k aranyozott arany, melynek csiszolt textúrája van, míg a tökéletesen csiszolt szélek kiemelik az óra és a karkötő körvonalát. Átmérője 44 mm, ez egyáltalán nem kis óra,
replika órák olcsón Audemars Piguet de nem tűnik túlméretezettnek. Annak ellenére, hogy az órát egy alulértékelt titán tok és karkötő is megkapja, a rózsaszín arany változat nem tartalmaz figyelmet, mivel minden elem tökéletesen egyensúlyozza egymást. A dialógus ruténium elemei összekapcsolódnak az előlap legénységével, mivel a nyílt munkásmozgalom a tok rózsaszín aranyával és a karkötővel történik. Az ilyen kombináció megteremtéséhez mélyreható megértés szükséges a luxus egyensúlyában, mint a Material Good és az replika shop Audemars Piguet.

Replika Audemars Piguet-az
A Royal Oak Tourbillon Chronograph Squelette titán változata újabb egyensúlyt hoz az asztalhoz. Itt a nyitott munkásmozgalom bizonyságot tesz replika jelentése Audemars Piguet örökségéről, és megmutatja, hogy ez a gyönyörű kézművesség még mindig a XXI. Században van. Ismét ez egy tantalizáló szimbiózist eredményez, és meglepően modern.

A luxus élményének egy része ritka, és ez a két órára is vonatkozik, amelyek mindössze 25 darabra korlátozódnak. A rózsaszín arany változat ára CHF285.000, -, míg titánban az óra ára CHF 250.000, -. Ezek kizárólag az Anyag Jóban vagy az luxus órák Audemars Piguet egyik butikjában állnak rendelkezésre.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image