admin 2018-09-30

A Formula 1-ben néhány dolog van megosztva a csúcsminőségű órákkal: ez az erő és a pontosság. Amikor a Replika Bell & Ross megújította partnerkapcsolatát a Renault Formula 1 csapatával, szintén kidolgoztak egy új három kronográfot. Ők inspiráltak a Renault legújabb, legrangosabb Formula 1-es autójával, az RS17-vel, amely Londonban nemrégiben jelent meg, és először a Melbourne Grand Prix-ben vett részt.

Replika Bell & Ross-as
A három új kronográf közül a Tourbillon messze a leginkább elragadó.replika órák olcsón Bell & Ross Nem csak azért, mert egy repülő tourbillert egy monopusher kronográfval kombinál, hanem azért is, mert szokatlan színrendszert alkalmaz. A Renault-kocsi replika órák Bell & Ross fekete és sárga kocsija helyett az új Formula 1 autók kormánykerékének inspirációja volt. Merész mozog, mert minden színkóddal ellátott gombhoz csak színes órával lehet befejezni.

Replika Bell & Ross-af
Bár ez nem feltétlenül a legjobb ötletnek tűnik, elméletben a gyakorlatban gyakorlatilag működik. Igen, az óra meglehetősen színes,replika jelentése Bell & Ross de nagyon dinamikus megjelenést kölcsönöz az óranak, és biztosan felidézi a Forma 1 verseny nagysebességű világát. A Black Carbone Forgé és a gumibetétekkel ellátott kerámia tok ellen a színek kitűnnek,luxus órák Bell & Ross de nem vesznek teljesen át. A kronográf funkciók könnyen olvashatók, és a tourbillon továbbra is helyénvaló helyet foglal el középen. Azt is segít, hogy a replika óra Bell & Ross nem őrült a hevederen, de tartotta a kulcsot a gumiból szénszállal.

Replika Bell & Ross-az
A BR X1 Tourbillon RS17 valódi ereje talán nem is az innovatív eset vagy a bonyolult mozgás, hanem inkább annak a könnyedségnek,replika shop Bell & Ross hogy egy teljesen más témára illeszkedik. Kezdetben a BR órák teljesen új értelmezést adtak nekünk arról, hogy a repülés órája hogyan nézhet ki. Nagyon sikeres, újrafogalmazta replika óra webáruház Bell & Ross-ot. Most ugyanaz az ügylet illeszkedik a Formula 1 racing világába. Ez igazolhatja az eredeti terv erejét, vagy csak azt jelezheti, hogy a Formula 1 és a high-tech repülés valójában nem olyan messze van egymástól.

Míg a replika órák árral Bell & Ross BR X1 RS17 két kronográfként is kapható, ez a Tourbillon áll a legközelebb a verseny világához. Mivel egy repülő tükörbotot és egy mono-pushher kronográfot kombinál, ez egy felháborító gép, olyan, mint a Renault partner. A replika órák boltja Bell & Ross 20 darabot hoz a BR X1 Tourbillon RS17-ből, melynek ára 175.000 dollár.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image