admin 2018-10-11

Az IWC ma bejelentette, hogy az Ingenieur Chronograph testreszabási szolgáltatásait az Egyesült Államokban működő ügyfelei számára weboldalukon keresztül kínálja. Különböző anyagokból, tárcsázókból, kezekből, pántokból és hátsó metszetekből álló ügyfelek személyre szabhatják Replika IWC-jüket. A valós idejű 3D-s rendereléstechnikának köszönhetően az ügyfelek láthatják az Ingenieur Chronograph (Ref. IW380801) életét a képernyőn, mivel saját otthonuk kényelméből tervezik. Annak érdekében, hogy a helyes döntéseket meg lehessen tenni, az ügyfél nemcsak több szögből nézheti az órát, de az replika órák IWC az IWC stílus megjelenítőjét is kínálja, amelyben a létrehozás különböző ruhákkal kombinálva látható.

Replika IWC-aw
Mindegyik óra megrendelésre készül. Ez úgy fog megtörténni, mintha egy Ingenieur kronográfot vásárolna a rendszeres gyűjteményből, amelyhez az óra technikailag azonos is. Az replika óra IWC-nek tizenkét hetet kell tartania az Ingenieur Chronograph felépítéséhez, amely 500 órás tesztelési időszakot tartalmaz, majd felvehető bármelyik amerikai replika óra webáruház IWC-boutique-ból vagy egyenesen az ügyfelek otthonába vagy irodájába.

Replika IWC-ar
Sok luxusmárka számára a társadalom növekvő digitalizációja kihívás. Ahol egyszer hozzáadott értéket tudtak nyújtani a tégla- és habarcskiskereskedőkkel és butikjaikkal,replika jelentése IWC az emberek most online böngésznek és online vásárolnak, az egész világ rendelkezésére állnak, és ennek köszönhetően inkább az ár. Ahhoz, hogy versenyképesek legyenek ebben a változó piacon,luxus órák IWC sok vigyázó márka is próbál kitalálni. Ez azt jelenti, hogy hogyan tudnak új értéket teremteni ügyfeleik számára anélkül, hogy versenyben lennének, mert végül is luxustermék maradnak.

Replika IWC-app
A testreszabás valami, amit sok ügyfél kíván, de kevesen férhetnek hozzá. Márkák, mint a Cartier,replika shop IWC a Rolex és a Piaget ismerték el, hogy az ügyfelek egyedi darabokra vágynak, de csak akkor, ha beültették a márkák DNS-ét, míg az árcédulák megőrzik őket a mainstream ügyfelektől. Korlátozott kiadások néha kitöltik a rést, és egy exkluzív órát kínálnak egy egyedülállóbb designban,replika óra shop IWC de még mindig nem adhatod neki saját ízét. A Jaeger-LeCoultre, egy másik Richemont márka már régóta tudta testreszabni a Reverso hátát metszetekkel és zománcfestményekkel. Nem is olyan régen növelték a testreszabási opcióikat, amelyek az “Atelier Reverso” néven kaphatók.kronométer IWC Ezzel a márka lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy még mindig kapják meg ezt az ikonikus órát, de befolyásolják a design saját ízlését.

Replika IWC-avv
Az replika órák árral IWC bevezetése végül hatással lesz a használt órák piacára is. A különböző konfigurációs beállítások mellett egyesek sokkal népszerűbbek, mint a többiek, és a viszonteladási értékeket befolyásolják.replika órák olcsón IWC Bár ez bizonyos ügyfelek számára fontos, amikor az Ingenieur Chronographot konfigurálják, a többség remélhetőleg olyan órát hoz létre, amely valóban saját ízlését képviseli. Ez is az replika órák boltja IWC által kínált új szolgáltatás ereje, és ez valószínűleg nagyon sikeresnek bizonyul.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Az IWC karóra, amit a kezemben viselünk, úgy érzem, egyre fiatalabb vagyok és már fiatalabb vagyok....
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image