admin 2018-10-12

Replika Panerai-akf

Mivel a Radiomir 1940 Minute Repeater Carillon Tourbillon-t három hónappal a 2016-os SIHH után jelentették be, ez nem hivatalosan is része volt az idei márka újdonságainak. Szerencsére ez nem hagyta abba a Replika Panerai-t, hogy elvitte Genfbe. Ami ezt az órát egyedülállóvá teszi, nem is az, hogy ez valaha is a legbonyolultabb Panerai, hanem olyan összetett gyűjteményt tartalmaz, amelyet ritkán láttak együtt.

Replika Panerai-aw
Ez a perc ismétlővel kezdődik. A legtöbb percet adó riporteren két gong van, ahol az egyik az órát jelzi, mindkettő hangosan jelzi a negyedeket,márkás órák olcsón Panerai a másik pedig csak a perceket jelzi. A Radiomir 1940-ben három gong van, és ezért a “Carillon” kifejezést a névhez adhatja. Ugyanúgy sztrájkolnak, mint egy percre mutató riporter két gongdal, de ez nem jelzi a negyedeket, hanem a tízperces szegmenseket, amelyekre a harmadik gong is zeng, így az óra olyan,replika órák olcsón Panerai mint egy miniatűr székesegyház.

Replika Panerai-ar
Bár már önmagában is lenyűgöző, nem áll meg replika órák Panerai számára. A Radiomir 1940-nek is van egy másik, egyedülálló szövődménye, és ez az, hogy a percreplikátor nemcsak az aktuális időzónájára, hanem a másodperces zónára is képes. Mindkét idő a tárcsán látható, és a koronával kiválaszthatja, melyikre a percre mutató lejátszó hangzik. A két komplikáció kombinációja egyedülálló, de mégis ez nem volt elég replika óra Panerai számára.

Replika Panerai-app
A Radiomir 1940-et szintén egy tourbillonnal szerelték fel, és ismét replika óra webáruház Panerai nem ment a nyilvánvalóvá. A legtöbb turbókerék 360 fokos fordulatot készítenek 1 perc alatt, ez 30 másodpercen belül. Nem is függőleges sík, hanem vízszintes sík. Ez meglehetősen látványos. Arról is tanúskodik, hogy replika órák árral Panerai nagyon jól ismeri a DNS-t. Hagyományosan senki sem számít arra, hogy a replika órák boltja Panerai vékony, és valójában inkább azt szeretné, ha az óra nagyobb lett volna, és lehetővé tette volna a tér számára, hogy egy ilyen tourbillent vezessen be.

Replika Panerai-ava
Ilyen bonyolult szövődményekkel elég nagy siker, hogy a replika jelentése Panerai sikerült rávennie a Radiomir 1940-es percrepülőt Carillon Tourbillon-t ilyen nyugodt kialakítássá. Igen, sokat kell látni, és szerencsére, de Panerai nagyon szép egyensúlyt talált az óra bonyolult mechanizmusainak és a tipikus tiszta replika shop Panerai megjelenésének bemutatásában. Nem mintha nincs befolyása arra a kérdésre, mert a replika óra shop Panerai csak a Radiomir 1940 Minute Repeater Carillon Tourbillon megrendelését kínálja, és szelektív lehetőségeket kínál a testreszabáshoz, amelyek magukban foglalják az anyagot, a kezeket és a tárcsát is. Az árak 414.000, –

Summary
Review Date
Reviewed Item
Köszönöm, hogy elengedtem az álmaimat, az az óra, amit mindig is szerettem volna vásárolni, egészen ma, itt találkoztam azzal, amit tetszett. . . Nagyon köszönöm
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image