admin 2018-10-12

Tetszik, vagy nem: egy integrált karkötő az órában. Nem lehet leválasztani, ez határozza meg az óra megjelenését, jobb vagy rosszabb. Abban az esetben,Replika Patek Philippe Ref.3450 / 1, ez az első, hozzátéve, hogy a karakter az impozáns óra.

Replika Patek Philippe-aw
replika órák Patek Philippe elindította a ref. 3450-et 1981-ben a ref. Utódjaként. 3448. Az automatikus kaliberű 27-460 QB, amely komplikációk egy öröknaptár a holdfázisban. Mi teszi különlegessé az órát, mind vizuálisan, mind történelmileg, a “vörös dot” ugrás év jelzője.replika óra Patek Philippe ezt a hivatkozást csak az első sorban foglalták fel, a második sorozatban pedig az I., II., III. És IV. Római számok helyett.replika órák olcsón Patek Philippe Az utóbbi pedig a szökőévre utal.

Replika Patek Philippe-app
Ez a személyes ízlés,replika órák árral Patek Philippe ha tetszik a vörös dot ugrás év jelzője. Némiképp olyan, mint Madonna szépségjegye, aki ugyanabban az évtizedben uralkodna a Pop királynőjeként: felhívja a figyelmét, mert helytelennek tűnik, de ettől még inkább érdekes.replika jelentése Patek Philippe Valójában az integrált karkötő teszi még kiemelkedőbbé, mivel az a tok alá van szerelve. Továbbá, a nagyon finom szegmensek, amelyekhez készültek,replika órák boltja Patek Philippe határozott ellentétben állnak a nagyon tiszta tárcsával. A karkötő mellesleg önmagában is egy műalkotás, hiszen főleg kézzel készült, és mivel sok apró szegmensből áll, nagyon kényelmes viselet.

Replika Patek Philippe-afz
Még replika óra webáruház Patek Philippes, a ref. A 3450 ritka óra, amelyből csak 244 órát készített 1981 és 1985 között, amikor a modell megszűnt. Kivéve kettőt, fehér aranyban, ezek mind sárga aranyban voltak. Amikor Christie ezt az év elején árverésre bocsátotta, a becslések közepén (CHF 180.000 – CHF 280.000) 235.500 CHF-val értékesített.replika óra shop Patek Philippe Ennek oka lehet az ügy hátsó részén levő gravírozás, amely általában mindig negatív hatással van az árra ugyanazon az óránál, amely nem rendelkezik ezzel a gravírozással, hacsak nem híresség vagy híresség.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image