admin 2018-10-10

Replika Tag Heuer-aip

Általános tévhit, hogy Cara Delevingne visszavonult a modellezésből. Még 2015-ben volt suttogás, hogy a brit stunner visszahúzódott volna a catwalk-ból, szándékával,replika óra webáruház Tag Heuer hogy elindítsa a színészi karrierjét, miután a Township és a Suicide Squad-ban szerepet kapott. De csak egy évvel később elutasította ezeket a követeléseket, és bejelentette a Twitteren: “Soha nem mondtam, hogy lemondok a modellezésről.”

Replika Tag Heuer-aw
Gyorsan előre erre a hétre, amikor Delevingne egy fekete SUV-ről a New York-i Fifth Avenue-nál keresztezött, és türelmetlen rajongók összezúzták. Kötelezően fotózásra késztette, majd kirakta a Sharpie-t, és leírta az autogramot a Replika Tag Heuer zászlóshajója falán. A hírhedt szabad szellem nem vesztegette; egyszerűen aláírta legújabb kampányát az óra márka számára. Dél-Afrikában a képzőművész David Yarrow által készített felvételen Delevingne egy élő oroszlán mellett állította ezeket a fotókat. Szinte semmi, hogy megvédje őt a vadon élő állattól, Delevingne nyilvánvalóan él a replika órák Tag Heuer mottójához, a #DontCrackUnderPressure-hoz.

Replika Tag Heuer-ae
Itt a modell-megfordult színésznő elmagyarázza, mennyire félelmetes lett, tudatában volt szén-dioxid-lábnyomának, és természetesen a Harry herceg közelgő ünnepeinek gondolatairól.

HT: Mindannyian tudjuk, hogy az oroszlánok a kedvenc állatok, különösen a hírhedt ujj tetoválásán alapul. Ez a replika óra Tag Heuer lõtt, amikor az elsõ alkalommal egyedül volt az egyikben?

CD: Nem, nem, nem, nem. Korábban vadállatokkal hajtottam végre, mint a medvék, a komodo sárkányok és a tarantulák. Szeretem csinálni. De az oroszlánok az egyik hihetetlen teremtmény. Annyira erősek és rémisztőek,replika órák árral Tag Heuer de a legszebb állatok is. Meg kell tisztelni és megérteni őket, mert ők a dzsungel királyai. Olyan alázatosnak érzem magam, hogy körülöttem vannak.

HT: Tehát nem érezte magát attól a félelemtől, amikor David és ez az élõ oroszlán lõttek a replika óra webáruház Tag Heuerre?

CD: Egyáltalán nem! Olyan koncentrált voltam, és megértettem annak veszélyeit. Ez biztosan nem ajánlott, különösen akkor, amikor mindenki a ketrecben ketrecben van, és én voltam az egyetlen az oroszlánnal. A hátam fordult hozzá, egy darab étel, amely a fejem felett hevert. Amikor az oroszlán közeledne,replika órák boltja Tag Heuer befurakodtam a ketrecbe. Meg kellett bíznom, hogy David azt mondja, hogy futok. Amint azt mondja: “Menj, menj, menj”, futottam.

HT: Mindig is ilyen rettentő voltál?

CD: Nem igazán félek. Az egyik kedvenc dolgom, amikor felnőttem, az volt, hogy megijesztse magam. Van valami a félelem miatt, ami engem megy. Ez az adrenalin, úgy érzi, életben van.replika órák boltja Tag Heuer Szeretem az ejtőernyőzést. Általában szeretem a határokat az életben és mindent megtapasztalni.

HT: Szóval mitől félsz?

CD: Most nagyon félek az emberektől, sokkal inkább, mint vadon élő állatok körül! Félek a világtól, és mit csinálunk a környezet és az óceánok, és hogyan befolyásolja az időjárás.

Replika Tag Heuer-at

HT: Milyen környezetbarát gyakorlatokat használ a mindennapi életben?

CD: Úgy gondolom, hogy a műanyag nagyon nagy kérdés ebben a pillanatban.replika shop Tag Heuer Mivel minden szalmára emlékezünk, az Ön által használt palackok nagyon nagyok. Ha észreveszed, mennyi műanyagot használsz, ez csak őrültség.

HT: Hogyan tartja fenn ezeket a zöld gyakorlatokat, különösen akkor, ha színésznőként és modellként végzett munkája megköveteli, hogy az egész világon utazhasson?

CD: Sokat repülök, de mindenkor megpróbálok visszaszerezni,replika órák Tag Heuer  amikor repülni fogok. Ezért biztos vagyok benne, hogy több fát ültetnék, vagy az idejét tölteném vissza a környezetbe.

Replika Tag Heuer-ap
HT: Mióta elkezdtél dolgozni a Taggel, még 2015-ben, válsz egy olyan emberré, aki mindig időben van?

CD: Furcsa módon, korban úgy érzem, mintha egyre jobban jártam időben. Remélem, hogy Tag segít nekem csinálni, egy karóra a karámon, és egy nagyon szép ember. Nyilvánvaló,replika jelentése Tag Heuer hogy van időnk a telefonainkban, de van valami olyan órákról, amelyekről úgy gondolom, hogy maradnak. Az újságok és folyóiratok ilyen jellegűek, a digitális korszak miatt, de vannak olyan órák, amelyek soha nem fognak öregedni.

HT: Miért van ez?

CD: Ez sokkal több, mint egy óra; ez egy tartozék. Van valami megnyugtató abban is, hogy stabil testzsinórja van, ami nem a szíved. Rengeteg időt töltenek nagy stresszhelyzetekben,replika óra shop Tag Heuer és az állandó szívverés nem állandó dolog, hanem egy ketyegő óra.

Replika Tag Heuer-az
HT: És végül, tudnunk kell, hogy királyi esküvői lázban voltál?

CD: Általánosságban szeretem az esküvőket. A szerelem ünneplése, házasságkötés és szerelem, ez nagyszerű. Nagyon büszke vagyok, hogy brit vagyok, és úgy gondolom, a királyi család hihetetlen.luxus órák Tag Heuer Szerintem ez édes, és nagyon boldog vagyok Harryért, mert nagyon boldognak tűnik. Nem tudom Meghan-t, de nagy rajongója vagyok annak a tévésorozatnak, amelyen ő van,kronométer Tag Heuer és csodálatosnak tűnik. Azt hiszem, bárki, aki szeretetet talál, nos, ez valami ünnepelni.

Replika Tag Heuer-ak

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image