admin 2018-10-10

Az Replika Omega a Seamaster Professional Diver 300M 25 éves évfordulóját jelölte meg 14 új modellt a klasszikus órát, hat rozsdamentes acélt és nyolc darabot a rozsdamentes acél és az arany keverékében. Az új modelleket bemutatták a Baselworld 2018-ban.

Replika Omega-as
1993-ban megjelent a Diver 300M hűséges követése, és elkezdte az replika órák Omega hosszú távú partnereit a James Bonddal. A legutóbbi kiadásért az óra teljesen és belül átterjedt.

A búvárkodó kerámia kerámiából készült, a Ceragold (kerámia és arany keverék) vagy fehér zománcból álló búvárlétszámmal, amit a márka mondja, növeli fehérségét és tartósságát.kronométer Omega A tárcsák polírozott kerámiából készülnek, fekete, kék vagy PVD króm színekben kaphatók.

Az óra egyik vonatkozásában az replika óra Omega visszatért az eredetéhez, de modern módon hajtotta végre a hullámos mintát a számlálón lézeres gravírozási technológiával.

Replika Omega-app
Minden index felemelkedik és fel van töltve a Super-LumiNova-val,replika óra shop Omega és a dátumablak 6 óra alá kerül. Még a csontvázak is (ródiummal bevont, 18 k arany vagy kékes) finoman átformálódtak.

Az egyik a Diver 300M legfontosabb részlete a héliumcsapoló szelepe. Az új modellek esetében a szelep kúpos formája replika óra webáruház Omega által szabadalmaztatott, technológiai fejlődéssel, amely lehetővé teszi a víz alatti üzemeltetését.

A burkolat fém szélén hullámos mintázat és a zafírkristály kilátást nyújt az replika órák árral Omega Master Chronometer Caliber 8800-ra, amely átment a Svájci Szövetségi Mérésügyi Intézet (METAS) tesztelésére, melynek célja a valódi viselési körülmények reprodukálása és vízzel és mágneses terekkel szembeni ellenállás .

Minden modellhez tartozik egy fém karkötő az replika órák boltja Omega szabadalmaztatott bővíthető hajtogatott rack-and-pusherjével, búvárnyújtással. Fekete vagy kék gumi szíjjal is kapható.

Replika Omega-af
Seamaster Diver 300M Titán Tantál Limitált Kiadás
A többi Diver 300M modellek mellett az replika shop Omega a Diver 300M korlátozott változatát kiadja a tantál, egy ritka, korrózióálló kékszürke fém, amelyet először az óra márkája használ a 1998-as Diver 300M bevezetésével. elérhető egy korlátozott 2500 darabos kiadásban.

Ebben a verzióban a tantált használják a keret alapjához, valamint a karkötő középvonalához. A fém kékesszürke színek finom ellentétben állnak a 2. fokozatú titánnal, amit az replika jelentése Omega használ a csiszolt tok és a karkötő számára. Ezenkívül az luxus órák Omega saját tulajdonú Sedna aranyát használják a koronához, az előlapi gyűrűhöz, a héliumcsaphoz, a karkötőkhöz és a kezekhez.

Replika Omega-at
Az óra többi része megegyezik az replika órák olcsón Omega által bevezetett másik Diver 300M modellekkel.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image