admin 2018-10-09

Az óra üveg, Szingapúr egyik legfontosabb luxus kiskereskedője,replika órák Breitlingrel együttműködve elindította az Avenger hurrikánt. Június 9-én több mint 150 vendég vett részt egy exkluzív párton, és egy 10 napos repülés témájú kiállításon vett részt a Paragonban,replika órák olcsón Breitling az Orchard Road csúcsminőségű luxus bevásárlóközpontjában.

Replika Breitling-as
A Paragon Atrium átalakult a katonai témájú pártnak. Lenyűgöző légi közlekedési élmény várta a vendégeket, amikor beléptek a replika óra Breitling-hangárba. Az eseményen szerepel még egy repülés-inspirált kifutópálya a felszállásra és leszállásra, valamint a Breitling Jet Team L-39 Albatros 3D megjelenítésével.

Izgalmas volt, hogy repülni tudjon, ahogyan a pilóták is, és megkóstolják a repülőgépes kalandot a teljes mozgású szimulátorban, amit kifejezetten replika óra webáruház Breitling hozott az eseményre.

Replika Breitling-aw
Szingapúri születésű TV-személyiség Randall Tan vendégül fogadta a nyitó estét, amely a repüléshez illő modellekkel büszkélkedett, és nagy figyelmet szenteltek a kifutópályákon, együttműködve a replika órák árral Breitling barátjaival.

Replika Breitling-app
Mintha ez még nem lenne elég izgalom egy éjszakára, a repülésszimulátor legfőbb pilótája ezen az estén egy különleges replika órák boltja Breitling Jet Team skála síkjával mutatott be, kiemelve a márka szakértelmét a nagy teljesítményű eszközök terén.

Replika Breitling-af
A legfrissebb Avenger-gyűjtemény bemutatkozása mellett a replika shop Breitling vendégek 2016-os újdonságokkal és 2 különleges ázsiai kiadású modellekkel – a 42 mm-es Superocean Chronograph és a Colt Automatic 41mm-vel – átdolgozták az ázsiai klienseket.

Replika Breitling-az
Az új 50 mm-es Avenger Hurricane teljesen új, rendkívül erős és ultrakönnyű Breitlight tokból készül,replika jelentése Breitling amely világelső az óraműiparban. Ez 3,3-szor könnyebb, mint a titán, és 5,8-szor könnyebb, mint az acél, a lényegesen nehezebb. luxus órák Breitling Az órát az új belső Caliber B12 üzemelteti 24 órás katonai stílusú kijelzővel.

Replika Breitling-akk

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image