admin 2018-10-09

Gem-set órák ötvözik a kézműves készségek a magas ékszerek a kézművesség magas órák. Az alábbi négy óra mindegyike más értelmezést nyújt a készségek elsajátításához,Replika Rolex amelyek kiváló ékszergyártási technikákat hoznak létre.

Replika Rolex-as
Cartier Recontre de Panthères
Ez a találkozó két csillogó fehér párna a tárcsa készül 18 k white gold burkolt briliáns vágott gyémántok és kiemelt smaragd és fekete lakk.replika órák Rolex A fényes fehérséget fekete gyöngyház védi. A miniatűr kezek acélból készülnek, fekete ródiummal. A csillogó fehér motívum folytatódik a 42 mm-es tok, a korona és a fülek,rolex replika amely fehér aranyból készült briliáns vágott gyémántokkal. Az órát a Caliber 9603 MC automata mozgatása biztosítja.

Replika Rolex-aq
Richard Mille RM 07-01 Gem-Set fekete kerámia
A név nem eléggé lecsavarja a nyelvet, de a fekete,replika óra Rolex karcsú dizájn csillogó fehér gyémántokkal minden leírást megad a női órák igényeinek. Mivel Richard Mille, ez az időmérő több, mint egy csinos arc. A tonneau alakú tok technikailag fejlett fekete TZP kerámiából készül,replika óra webáruház Rolex amely keménységet és karcállóságot biztosít. Finom szemcsés matt hatású, hosszú és finom marási és mikroszúrásos eljárással készült. Minden gyémántot egy 0,25 milliméteres vörös aranyba helyezett, amely a fekete kerámiába kerül. Az 5N piros arany tárcsát fekete onyx és gyémántok állítják be.replika órák árral Rolex A házon belüli Caliber CRMA2 automata mozgást biztosítja egy alaplemezen és titánban kialakított hidaknál.

Replika Rolex-aw
Bulgari Lucea csontváz
A bonyolult, nyílt formatervezés és bonyolult automatikus mozgása elnyerte az oroszlánrész figyelmet erre a női órára.replika órák boltja Rolex Azonban a luxus ékszerekről ismert luxus márkájának ez az időmérője is elismerést érdemel. A 33 mm-es ékszerdoboz 18 k aranyozott arany. Az előlapot 44 gyémánttal díszítették, további 22 gyémántokkal a fülön. A 18 ezüst rózsaszín arany koronát rózsaszín cabochon-kővel és briliáns vágott gyémántokkal látták el.replika shop Rolex A dialógus Bulgari nevét a tárcsán 117 gyémánttal látják el. A Caliber BVL 191SK automatikus mozgását a csontvázat végrehajtja.

Replika Rolex-ak
Rolex Cosmograph Daytona “Rainbow” az Everose Gold-ben
Ez a férfi karóra, amely először megjelent sárga arany és fehér arany, már elérhető az Everose arany – egy saját tulajdonú 18 k arany réz arany ötvözet,replika jelentése Rolex amely keveréke arany, réz, és egy kis platina. Legjelentősebb jellemzője a 36 színű zafírral szegélyezett előlap, amely a szivárvány árnyalatainak elrendezésében áll.luxus órák Rolex Az ügyet 56 briliáns csiszolású gyémánttal burkolták be a fülbe és a koronára. A tárcsát 11 baguette-vágott zafíróra jelzővel díszítik, melyek mindegyike megegyezik az előlapon lévő megfelelő pont színével. A kronográf pultok rózsaszínű “Arany Kristályok” -ként szerepelnek, amelyet az óra márka “olyan különleges fényes anyagként ír le,replika órák olcsón Rolex amelyet egy rózsaszín aranyötvözet kristályosodása során hoztak létre a Rolex által kifejlesztett speciális eljárással.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image