admin 2018-10-05

replika Hublot-ak

A Shepard Fairey világszerte ismert (elsősorban) utcai mesterműveinek, amelyek (főként) nehezen kihagyhatók. Jelentős hírnévnek örvendett, miután a világ elnyelte a “Remény” poszter hullámát,replika óra webáruház Hublot amely Barack Obama kampányában az Egyesült Államok elnöke számára 2008-ban készült. Ez egy olyan grafikus stílusú portréját ábrázolta, melyet akkor Obama jelölt, a HOPE szóval – nem-oly finoman visszhangozva az egész kampányának hangulatát.

A Replika Hublot világszerte ismert név, de a világ egyik legszebb, luxus órájának gyártása. A “The Art of Fusion” szlogen számos hihetetlen óriási együttmûködést kölcsönöz a különféle művészek, sportolók és közszereplõk, köztük Lang Lang, Richard Orlinski, Usain Bolt, Floyd Mayweather és Pelé.

A két márka – Fairey maga és replika órák Hublot – együttesen jött össze egy epikus teremtéshez a Big Bang Meca-10 Shepard Fairey-ben. Az óra mindkét változatának mindegyike 100-ra korlátozott, mindkettő szépen művészi és technológiai szempontból innovatív dizájn, amely tökéletesen feleségül veszi az utcai előadó és az órás énekét.

– Egyáltalán nem vagyok anakronisztikus – kezdte Fairey. “Nem azt mondom, hogy az a pillanat, amikor a mobiltelefonodat nézed, egy rossz dolog, vagy pedig az, hogy e-mailt küldenek egy levél ellen, rossz dolog. De bizonyos szempontból az óra szimbolizmusa az idő eltérő megközelítése, amely talán egy kicsit kevésbé szétszórt és türelmetlen,replika órák  Hublot szemben az összes többi digitális dologgal. Szimbólumként ez most valami, ami még izgatottabb, mert ha meg kell mondanom, hogy a vonal melyik oldalán vagyok, kézműves és elismerő, hogy nem vesztegeti az időt. ”

Az együttműködés megkötéséért replika óra Hublot és Fairey több száz vendéget fogadott egy új életstílusos pártnak Los Angeles-Fairey szülővárosában található művészeti stúdióban. A replika óra webáruház Hublot időmérők megvilágított vitrinekben voltak láthatók, míg Fairey művészeteit a túlméretezett tér falaira szerelték. Mielőtt a színpadon DJ-t rendezne este, Fairey röviden szólt az izgalmas projektről replika órák árral Hublot, Ricardo Guadalupe vezérigazgatójával.

“Még egyszer replika órák boltja Hublot csapatok a legjobbak közül a legjobbak” – kezdte Guadalupe. “Első alkalommal az utcai mûvész csillag életre kel egy miniatûr” falfestményt “egy idõobjektumon. Az örökké kreatív lázadó átalakította Big Bang Meca-10-jét egy vászonra, amelyen megdönti ikonikus esztétikai kódjait. Az óra kreatív alkotássá válik, amely ötvözi az replika shop Hublot óraszerkezetet Fairey utcai művészetével. ”

replika Hublot-asa
A kétéves fejlesztés replika óra shop Hublot aláírása saját házon belül, 10 napos tartalék, “fogaskerekes mechanikus esztétika … [és] egy szokatlan építészeti tervezés, amely egy építési készleten alapul, stilizált vázzal, amely feltárja egy fogaskerék erőforrás tartalék mutató “, a márka szerint. Emellett az óra két hordóból áll, és 3 órakor a Shepard Fairey Star Gear emblémája, amely piros pontot tár fel, amikor a tápegység elérte az utolsó napjait, valamint egy 6 órás fogaskerékkel, hogy megmutassa a pontos számot a fennmaradó napok száma. 7 órakor egy kis szabályozó is van a szabályozó szervvel. A replika jelentése Hublot “one click” technológiája szintén része az óranak, így a tulajdonos könnyedén gyorsan cserélheti fel a hevedert. Fekete és sötétkék színárnyalatokban kapható, mindkét színválaszték a Fairey által aláírt kiszerelésben és a számozott nagynyomású nyomtatásban érkezik, amely betonba ágyazott “Star Gear Collage Red” vagy “Star Gear Collage Blue” betűt.

Amikor egy ilyen erőművi LVMH márkával dolgoztunk, Fairey megalázkodott. “Mindent csinálok a nagyon drága festményektől a nagyon olcsó nyomtatásokig” – jegyezte meg. “Szeretném elérhetővé tenni a munkámat, de szeretnék olyan dolgokat is elvégezni, amelyek igazán kidolgozott és prémium minőségűek. Egy luxus órák Hublot órára néztem művészeti darabként. Olyan, mintha ugyanolyan gondot fordítanak arra, amit csinálnak, amit egy festménybe helyezek. Bárki, aki értékeli a festményeimet, azt hiszem, megértheti,replika órák olcsón Hublot hogy ez a mentalitás és tényleg a kézműves. ”

Quintessentially Shepard Fairey, az egyik legjelentősebb fizikai jellemzője az órák a kollázs textúra a házon.kronométer  Hublot Miközben bemutatta néhány művészi darabját, azt mondta: “Úgy döntöttem, hogy a finomabb, de mégis nagyon felismerhető kollázs textúrával megyek a házban. Láthatjuk, hogy az általam ténylegesen használt grafikák egy része ezekből a művészeti darabokból származik. Szeretem az organikus bomlás érzését, amelyet egy utcai falon kapsz. Amikor felmutattam a poszterek rácsát, és valaki más is felállna valami másra, és egyesek szétdarabolnak,márkás órák olcsón Hublot majd kiraknak egy kis téglát, lenyűgöztek az ötletből, hogy ez a rétegzés azt sugallja, hogy mindenkinél élet van mögött, a felszínen látni.

replika Hublot-af

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image