admin 2019-01-02

Replika Hublot-ahk

A Hublot 2017-ben kezdte meg együttműködését Richard Orlinski legkelendőbb francia művészével,replika shop Hublot és 2018-ban bővítette színes kerámia óráinak palettáját a Big Bang Unico Red Magic Bazelworld elindításával. ”Kerámia. Az újonnan meghirdetett klasszikus Fusion Chronograph Orlinksi-vel az „Art of Fusion” márka ötvözi ezt az innovatív esettanulmányt az Orlinksi munkáinak éles szélű 3D-s szobrokkal.

Replika Hublot-asw
A Hublot Classic Fusion Chronograph Orlinksi Vörös Kerámia, 200 darab korlátozott kiadása, januárban, Genfben debütál, amikor a Replika Hublot új termékeket indít el a (de nem részeként) a 2019-es SIHH órabárral. Az időmérő 45 mm-es tokjához és a szögletes kerethez használt kerámia négy évet vett igénybe a Hublot kutató- és fejlesztőcsapata számára, hogy a koncepciót az iparosodásig vegye fel, egy speciális eljárással, amely a nyomást és a hőt összegyűjti a kerámia szinterelésére a pigment égése nélkül. A teljesen házon belüli folyamat titkos képletet eredményezett, amelyet számos szabadalom védett, amelynek végeredménye egy olyan kerámia, amely nemcsak a rendkívül nehéz vörös színt érte el, hanem nagyobb keménységet is eredményez, mint az előző kerámiák (1500 HV1 vs. 1200 HV2). A vörös színezés az Orlinksi 2004-es Born Wild Crocodile szobrát idézi fel,replika jelentése Hublot amely Pop-Art stílusban repertoárjának részeként erős vörös színárnyalatokat használt. Az élesen szélezett geometriai alakzatok és a dőlésszögek a burkolaton, a füleken és az előlapon szintén határozottan Orlinksi-esque.

Replika Hublot-afd
A polírozott bíborvászon belsejében – és a nyitott zafíralapú tárcsa mögött teljes nézetben, vörös-lakkozott kezével, indexeivel és aldialissaival, valamint a tiszta zafír köpennyel – a replika órák Hublot önfúró kaliberje HUB1155, a csontozott kronográf mozgása egy 42 órás erőforrás és egy 28 800 vph (4 Hz) frekvenciával. A 9 órakor az aldial 30 óra elteltével párhuzamosan, míg a kis másodpercek a 3-as órakor a szubdialisban vannak. A dátum 6 órakor megjelenik egy ablakban. Az óra (melynek ára és elérhetősége várhatóan a replika óra Hublot által várhatóan januárban lesz közzétéve) egy szorosan integrált vörös gumi hevederre van felszerelve, egy fekete bevonatú acél telepítő csattal.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image