admin 2019-01-10

Replika IWC-app

A négy „teaser” óra, amelyet az IWC a SIHH 2019 előtt mutatott be, a Pilot Watch Timezoner Spitfire Edition „A leghosszabb járata” példátlan megjelenítést / mozgást mutat be. A SIHH 2016-ban bemutatott időzónára alapozva ez az új verzió megszabadul a kronográf funkciótól, hogy kiegyensúlyozottabb és olvashatóbb tárcsát jelenítsen meg, amely a világidő komplikációjára összpontosít – és ez ügyesen megfogalmazott. Nézzük meg ezt az új ref. IW395501, 250 darab korlátozott kiadású.

A Spitfire kollekcióban van még egy óra, ami minden bizonnyal még nagyobb figyelmet fog kapni (spoiler riasztás: hűvös, ésszerűen méretezett bronz kronográf),Replika IWC van egy másik óra ebben az alcsoportban, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Replika IWC-AR
Ez az IWC Pilot Watch Timezoner Spitfire a „Silver Spitfire – A leghosszabb repülés” projekthez készült. Kifejezetten a Steve Boultbee Brooks és a Matt Jones pilóták számára fejlesztették ki, hogy egybeesjenek a Spitfire-ben a világ minden tájáról. Az óra kialakításának színsémája, rozsdamentes acél tokkal, fekete tárcsájával és zöld textilszalagjával a Spitfire pilótafülkéjére emlékeztet ”- mondja replika órák IWC. Biztosan szép megjelenésű, de a ref. IW395501.

Replika IWC-at
Ez az első alkalom, hogy az IWC bemutatja az ilyen megjelenítést, amely a SIHH 2016-ban bemutatott IW395001 Timezoner Chronograph koncepcióján alapul. És annak ellenére, hogy elveszít néhány funkcióját, kiegyensúlyozottabb, olvashatóbb és praktikusabb. … Röviden, koncentráltabb. A flyback kronográf komplikáció megszüntetésével a világ időfunkciója – egy nagyon gyakorlati jelzés – középpontjában áll.

Az IWC Pilot Watch Timezoner Spitfire Edition IW395501 az idő és a világ időmérője, a tárcsa középső részén kevésbé zsúfolt terület van (a Timezoner Chronograph minden bizonnyal kielégítő,replika óra IWC amikor a mechanikát illeti, de a olvashatóság nem a főbb minőség). Itt egy klasszikus 3-kézmozdulat okos világidő funkciót kap, amelyet a fekete kerámia keret forgatásával lehet beállítani. Az óra keze, a 24 órás kijelző és a dátum automatikusan egyidejűleg forog. A 24 órás kijelzőt forgókorongként tervezték a tárcsa alatt. A helyi időhöz kapcsolódó dátum ablak 3 órakor kerül elhelyezésre.

Replika IWC-akz
Az óra többi része ismerős. Egy nagy, 46 mm-es acél tok, egy városgyűrű fekete kerámia betéten és egy fekete tárcsa, nagy arab számokkal, propeller alakú kezekkel, és a hűvös tényező esetén krémszínű, fényes festékkel, amely az indexekre és a kezekre vonatkozik. A csomagot egy túlméretezett gyémánt alakú korona egészíti ki. Ezt az órát egy zöld textilszalag rögzíti a csuklóra.

Az IWC Pilot Watch Timezoner Spitfire Edition IW395501 készülékét a 82760-as kaliber táplálja, amelyet saját fejlesztésű és gyártott. Pellaton-tekercset tartalmaz kopásálló kerámiából készült alkatrészekkel,replika óra webáruház IWC és kényelmes 60 órás erőforrással rendelkezik. Ez a mozgás rejtett acél köpeny alatt van.

Replika IWC-aes
A Timezoner Spitfire Edition „A leghosszabb repülés” hivatalosan a SIHH 2019-ben kerül bemutatásra. Az ár 14 100 EUR.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image