admin 2019-01-23

Replika Omega-ahz

A múlt héten az Omega bejelentette, hogy 2032-ig megújították szövetségüket az olimpiai játékokkal. Egy lenyűgöző elkötelezettség, melyet az 1932-ben kezdődött kölcsönös történet rögzített, és amely lehetővé tette az Replika Omega számára, hogy az egyik legizgalmasabb sporteseményen részt vegyen századra!

Replika Omega-as
Sokat változott a 27 alkalommal, amikor az replika órák Omega napjainkig időzítették az olimpiát. Amikor 1932-ben indultak, egyetlen órásmester repült Los Angelesbe a bőröndjében, 30 másodperces másodperces kronográfokkal. Ebből a szerény kezdetből nagyszerűség jött, mert mivel az olimpia az eseményeként nőtt, az Omega innovatív erőfeszítései is tették, hogy minden egyes eseményhez a legpontosabb időmérést biztosítsák.

1948-ig az ember munkájának időmérése volt. A stoppereket kézzel kellett elindítani és le kell állítani, a legnagyobb pontossággal, nem pedig a mozgással, hanem a nyomógombot nyomó személyrel. A St.Moritz téli játékaiban a fotoelektromos cella bevezetésével és a londoni nyári játékokkal az Omega replika egyenlővé tette a játékteret, legalábbis az időméréskor.

Replika Omega-ar
A technológia növekedésével az időmérés is pontosabbá vált, mivel a mechanikus időmérőtől függetlenül is növekedett, és pontossága korlátozott volt. Az 1950-es években mértük és rögzítettük a másodperc legközelebbi századát. Ez a technológiai átmenet éppen időben érkezett, mivel a televízió egyre több otthonba lépett, az olimpia pedig az egyik kedvenc sportesemény. Ennek kihívása az, hogy valójában valós időben, így ideális esetben az eredményeket valós időben is elérhetővé kell tenni. Ezért 1964-ben az replika óra Omega bemutatta az „Omegascope” -t, amely lehetővé tette az időzítési eredmények megjelenítését a TV-képernyő alján. Az Innsbruckban ebben az évben megrendezett játékok, ahol az első olimpia volt, ahol minden időmérés elektronikus úton történt.

Replika Omega-app
A különböző sportok eltérő időzítési követelményekkel rendelkeznek. Ezt leginkább egy 1968-as replika óra webáruház Omega találmánya mutatja be: az úszó érintőpadja. Az érintőpadon a medence oldalához csatolva egy úszónál az úszó maga állítja le az órát és rögzíti a személyes idejét.

Replika Omega-afd
Amikor a sportolók egyéni előadásai néha izgalmasan közel álltak egymáshoz, így voltak az idejük is. München 1972-es olimpián az arany- és ezüstérem közötti különbség a svéd úszó Gunnar Larsson és az amerikai Tim McKee 4: 31,98-ban befejeződött. Végül Larsson 4: 31,981, 2 / 1.000 másodperccel gyorsabban kért aranyat, mint McKee 4: 31,983.5555
Az időzítés csak a későbbi években pontosult, hiszen 2012-ben az replika órák árral Omega bemutatta a „Quantum Timer” -t. A legújabb James Bond film által a Q által a találmány szerinti hangot az Omega sportidőzítésre szakosodott csapata fejlesztette ki, és képes rögzíteni az időket legfeljebb 1.000.000 másodpercig.

Replika Omega-adc
Természetesen az replika shop Omega részvétele az olimpiai játékokban nem csak a sportoló és a teljesítményükre korlátozódik. A Játékok minden egyes kiadásának megemlítésére különleges korlátozott kiadásokat is kiadnak. A 2018-as PyeongChang-i olimpia számára ez egy Seamaster Aqua Terra és egy Seamaster Planet Ocean lesz. Mindkettő az olimpia ezen kiadásának színeit tartalmazza,replika órák a logóval és a kapcsolódó feliratokkal együtt, a Planet Ocean kék tárcsával és fém karkötővel.

Replika Omega-ahk
A Planet Ocean sportosabb, a polírozott kék kerámia gyűrű gumi és az replika órák boltja Omega saját Liquidmetalja a búvárskála megjelenítéséhez. A Planet Ocean az Omega Co-Axial Master Chronometer 8900-as kalibrátorral is rendelkezik. Az olimpiai időmérés örökségének illeszkedő tisztelete!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Köszönjük, hogy ma találkozott ezen a honlapon, nagyon szerencsés vagyok, kedvenc luxusórámat, az ár kielégítő.
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image