admin 2019-02-14

Replika Panerai-app

A 47MM Panerai Radiomir 1940 3 napos Acciaio Replica órák a legcsodálatosabb, 47 mm átmérőjű, csiszolt rozsdamentes acélból készült AISI 316L burkolattal rendelkeznek, és illeszkedő előlapja is polírozott acélból készült.

Merész és ellenállhatatlan, ez a csodálatos Replika Panerai Radiomir 1940 3 napos Acciaio Replica órák PANERAI PAM 514 elegáns polírozott acél és fekete bőr keveréke. Az 1940-es Radiomir történelmi modelljei ihlette az új PANERAI Radiomir 1940 modell egy vintage borjúbőrszíjat, amely újratervezett, puha és kényelmes viseletet érez.

Replika Panerai-asq
A Panerai Radiomir 1940 Replica órák mechanikus mozgással, PANERAI P.3000 kézi tekercseléssel vannak felszerelve. A 162 alkatrésszel rendelkező mozgás a PANERAI REPLIKA Neuchâtel-i üzemében van tervezve és gyártva, és két hordója 72 órás erőforrást biztosít.

A Panerai Radiomir Replica Watches fekete tárcsa mutatja az órákat,replika óra perceket és kis másodperceket, a dátum 3 óra és a kis másodpercek 9 órakor.

Az óra hátlapja átlátszó zafírkristály. Az 1,8 mm vastag, természetesen nem fényvisszaverő üveg is zafírkristályokkal rendelkezik, és garantálja a 100 méteres (10 bar) tömítést. A fekete bőrszalag autentikus polírozott acél csattal replika órák Panerai Replica tökéletesen néz az órák általános koncepciójával. Ez az időmérő abszolút ajándék minden őrjáró számára, és a mi ajánlásaink szerint egy másik megrendelést adnánk a Brown Calf szíjhoz Assolutamente szíjhoz a vásárlással.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image