admin 2019-02-14

Replika Patek Philippe-avb

Az ügy sorai józanok és Patek Philippe Calatrava Időtelen Replica Watches for Woman, és emlékeztetnek az első, 1932-es Calatravára, a 96. hivatkozásra. Hogy több helyet biztosítson a gyémántok préseléséhez és a hevederek rögzítéséhez. jég, a PP-nek egy teljesen új, beépített szarvakkal kellett kialakítania.

A különböző átmérők használatának köszönhetően az oldalsó díszítések végükre kapaszkodhatnak, ami feleslegessé tette a szokásos “aranyszemcséket”. A “Timeless White” témakörnek megfelelően minden gyémánt extra fehér színű. Top Wesselton (egyenértékű,Replika Patek Philippe Calatrava ismétlődik a nemzetközi skálán, az F vagy G betűkkel). Összesen 44 különböző átmérőjű gyémánt, összesen közel 0,52 karát.

Replika Patek Philippe-AQ
Az emberi szem számára a fehér csak a szín hiánya (a fekete az összes szín kombinációja). De kulturális szinten ez az egyik árnyalat, amely világszerte nagyon erős szimbolikus dimenzióval rendelkezik. A konnotációk minden bizonnyal a társadalmak szerint változnak, de hogy jobban megnézzük őket, a különbségek nem olyan nagyok. A fehér a mindennapi élet forgatagában a tisztaság, az integritás és a nyugalom szinonimája.

Replika Patek Philippe-ar
Ennek a fehér lakkozott tárcsának a gyártása több napos munkát igényel, a “fehér szobában” megegyező feltételekkel. Csak egy biztonságos és szakember tudja ezt a lakkot úgy egyenletesen elhelyezni, hogy a felület tökéletesen sima maradjon.

Vegye figyelembe a finom nyomtatott időzítőt, az alkalmazott aranyóra-jelölőket és az arany „levél” tűket. Az órajelzőket egy “Clous de Paris” (díszes) dekoráció díszíti, amelyet a replikás órák minden ismerője azonnal Patek nevével társít. Valójában a Genfi gyár, amely az 1980-as években visszatért a színpad elejére,rolex replika az ilyen típusú guilloche-ot olyan finomra emelte, mint a 3919-es Calatrava modell referenciakeretén.

A motor oldalán ez az óra mechanikus 215 LE kaliberrel rendelkezik, kézi tekercseléssel. A zafír casebacken keresztül pillantva megcsodálhatja az előkelő előadást, kifinomult építészetet és gondosan elkészített és kézzel díszített alkatrészeket. Hídok a Côtes de Genève-vel és a szélezett és csiszolt élekkel. Sárgaréz kerekek arany kiemeléssel, ferde karokkal. Gyűrűs acél kerekek a tekercselő mechanizmus és a hordó számára.

De csavarok is csiszolt résekkel, öntött és csiszolt lyukakban. A sötét vörös kövek fénye szintetikus rubinben. A Patek által kifejlesztett Gyromax inga a Spiromax szabadalmaztatott spiráljával. A Calatrava “Timeless White” 7122-es referenciát egy gyöngyfehér négyszögletű aligátoros hevederen kínálják, amely arany tokú csattal van ellátva.

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

Replika Patek Philippe-afc
33 mm-es ródiummal bevont fehér arany (7122 / 200G referencia) vagy rózsa arany ródiumos bevonattal (7122 / 200R hivatkozás)
Vastagság (fagylalt): 7,19 mm
Zafír háttér

Vízállóság 30 m-ig (3 bar)

Fehér tárcsával lakkozott és polírozott
Az esethez illeszkedő, aranyos indexek, a “Clous de Paris” guilloché díszítéssel
A “levelek” típusú arany óra és perc kezek az esethez illeszkednek
A kis másodpercek tűje 6h típusú “levél” az aranyat illetően

215 PS kaliber kézi tekercseléssel
Átmérő: 21,9 mm
Vastagság: 2,55 mm
Alkatrészek száma: 130
Ruby: 18
Inga: Gyromax
Frekvencia: 4 Hz (óránként 28 800 rezgés)
Spirál: Spiromax
Mobil Piton

Áramtartalék: min. 44 óra

Megkülönböztető jel:replika órák Patek Philippe ütés

Nagy négyszögletes aligátor karkötő, kézzel varrott, gyöngyfehér, 14 mm-es aranyozott pin csattal a házhoz illeszthető

Replika Patek Philippe-akp
Patek Philippe már kifejezte ezt a szimbolikus erőt, néhány évvel ezelőtt, a Huszonegyedik “Időtlen Fehérben”. Az “időtlen fehér” most belép a replika óra Patek Philippe Replica Calatrava hölgyeibe. Ez a 7122-es referencia, amely fehér aranyból és rózsaszínű aranyból áll, ötvözi az ultra finom tárcsát, a tisztátalan fehér gyémántokat és a gyöngyfehér fehér aligátor szíjat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image