admin 2019-02-23

Azt kell mondanom, hogy a gazdag gyárilag beállított Rolex GMT-Master II 116759SARU gyakorlati munkája nagyon hasonlít a lélek keresésére. Egyszer volt ez az álmom, ahol találkoztam néhány régóta eltörölt civilizáció főpapjával. A földön ülve, a furcsa csövén, a csukott szemmel, kortyolgatva azt mondta: „Menj, fiam, találj valami szörnyen drága és nézd meg. Nézd meg, ameddig csak akarsz, nézd meg a szemében! És valahol ott, két ragyogó vágású gyémánt szikrája között, látni fogja az igazi énemet. Nos, itt vagyok.

A lélek keresett számomra valóban egy kérdésre főzött: „Viselném ezt? Komolyan viselném ezt sokat? Kint? A valós világban? ”Vagy az agyam nagyon okos a nagy élet kérdéseinek megválaszolására, ami utólag úgy tűnik, mint egy kijelentés, amelyre szükség van, vagy csak egy agytörmeléke volt… de valahogy a válasz kristályosodott, mint ahogy az öreg pap azt mondta,replika órák Rolex hogy én mondtam magamnak: „A sh * t-t ebből az órából viselném.”

Replika Rolex-aq
Csak most írtam ezt a memóriát a 116759SARU látásáról, hogy nem értem a kérdésre. A kérdés nem az, hogy viselném ezt az órát, hanem azt, hogy mit csinálnék. Valóban komolyan, egy ilyen nézet egy olyan ablak, amely – bár határozottan nehéz látni az ablakon – a társadalmunkra, a korlátokra és értékeinkre, arra, amit gondolunk és mit gondolunk mások szerint megfelelőnek vagy nem megfelelőnek. Tehát a kérdés továbbra is fennáll: mi lenne ez az óra, ami engem – vagy téged csinál, vagy véletlenszerű srácot csinál, amint látja az első osztályba beszállást,replicas relojes amikor a sík szöges vezetékes részéhez megy?

Replika Rolex-aw
Mennyire, mit gondolsz, ez az óra visszavág? Segítek neked, mondván, ez egy teljesen arany Rolex Replika GMT-Master II a teljes fehér arany karkötőn, gyárilag beállított sávtárcsával és magas színvonalú, színre szabott kövekkel és masszív baguette gyémántokkal. . Azt is elmondom, hogy egy hasonló dátum-nap 40, amelyen zöld dolog van, bár platinában, 412 000 dollárba kerül (itt is gyakorlati). Oké, itt megyünk: ez 112 000 dollárba kerül – mindkét ár a magyarországi őrület-indukáló 27% -os ÁFA-t megelőzi, ahol láttam ezeket a darabokat (de természetesen nem kell fizetnie, ha Ön, mint a legtöbb hat számjegy) árfigyelő vásárlók, külföldi útlevéllel rendelkeznek).

Szóval, egy kicsit több mint száz kay. Mindazonáltal, tekintet nélkül arra, hogy egy órás szerető szemével vagy egy polgári személlyel csinálod, valószínűleg megkapod azt az elképzelést, hogy ez az óra egy árcédulán lévő szám felett áll, két nagy okból.

Replika Rolex-ar
Először is, a bejutás akadálya nem az, hogy ezt a sok pénzt egy órára vágja ki, de a hívás és a mondás: igen, ez az óra, amit fogok viselni. Abban a pillanatban, amikor ezt elhelyezted, és elindultál a boltból, az árcédulát eltávolítjuk, és bár igen, objektíven drága, drága, elvárom, hogy minden néző nem tudatosan gondolkodni egy árról, hanem arról, hogy mit kell valamit viselni mint ez – és egy pillanatig visszajövök a kérdésre.

Másodszor,replika óra Rolex ezeket megnehezíti. Ők, legalábbis a világ olyan részén, ahol gyakran járok, soha nem teszek ilyen figyelmet a kirakatba – ez akkor jelenik meg, ha méltónak tartják. Ez egy nyerő, abban az értelemben, hogy segít javítani a kizárólagosság fogalmát, és nem is vezet el a rendszeres Joe-ról (azaz te vagy én), aki csak azt akarja, hogy „egy Explorer I legyen a megfelelő méretű kezekkel.” Teljesen győződjön meg róla, hogy egy ilyen órának az ablakokba való elhelyezése az értékesítés jelentős csökkenését eredményezné a hétköznapi emberek számára, legalábbis Európa legnagyobb részében.

Replika Rolex-at
Ez szépen visszavezet minket ahhoz a kérdéshez, hogy miért van ez. Úgy értem, legyen őszinte magunkkal itt. Minden alkalommal, amikor feleslegesen drága autót látunk, elutasító módon fordítjuk a fejünket? Tudja, mennyi ideig tart egy 400 000 dolláros Lamborghini Aventador összeállítása? A gépkocsi 12 különböző munkaállomáson különböző darabokkal és darabokkal van felszerelve, és mindegyik 90 percet tölti, ami 18 óra munka, hogy egy csupasz alvázból teljes autóba menjen. Adja hozzá az alváz és a motor szerelési idejét, és ez még csak néhány nappal dolgozik, ellentétben ezzel az órával,replika órák amely egy hétig is eltarthat. Vagy nem barátságtalanul néz ki, amikor látjuk, hogy egy 8000 dolláros belépővel fedezünk fel egy embert, csak azért, hogy egy kicsit távolabb üljünk az elején, ami lényegében egy nagyon zajos és zsúfolt változata egy szállodai szobában?

Tehát igen, bizonyos értelemben ez az óra valójában jó érték, ha figyelembe vesszük a munka mennyiségét és a benne lévő alkotóelemek értékét, összehasonlítva a megerősített műanyagból készült autóval vagy egy 8-12 órás repüléssel. ahol minden, amire szükséged van, az a memória, hogy enyhén részegek vagyunk egy repülőgépen, és ha egyszer $ 8,000-t birtokolt… És mégis, csak tudod, hogy ennek a 40 mm-es széles karóránál baj van.

Replika Rolex-ai
Mindezt szem előtt tartva, talán közelebb kerülünk a kérdés megválaszolásához: „mit csinál nekem ez az óra?” Én komolyan halott vagyok, amikor azt mondom, hogy ezt az órát viselem. Ezen a ponton olyan messzire megyek, hogy azt mondjam, hogy meg kell tennem, hogy meg kellett viselnem ezt az órát, és az életem hátralévő részében semmi más, azt hiszem, még mindig megyek rajta. Hát persze, ezt a motívumot nem támasztja alá az érzékelt társadalmi státusz vágy, hanem az a gondolkodásom,rolex replika hogy ez az óra furcsa módon áll a többi felett, mintha az órák általános szabályai nem vonatkoznának rá.

Replika Rolex-ap
Ha szociális státuszt keresel, akkor csak a (ténylegesen olcsóbb) platina Daytonát viszi a jégkék tárcsával, és hívja meg naponta, és egy Mercedes-Benz G-Klasse-t vagy más ilyen szörnyeteget fog vezetni. Ennek az órának a viseléséhez abszolút – és meglehetősen bosszantó módon – kétségbeesetten kell figyelnünk a figyelemre és a státuszra … Vagy csak valamit akarsz, ami nem a boríték határainak elmozdítására, hanem inkább arra, hogy nem illeszkedik bele egyáltalán.

Replika Rolex-as
Olyan, mint az ilyen rózsaszínű párosítás ilyen kék. Ez egy színes katasztrófa, amikor azt gondolod; ez nem az, hogy nem. még. próbál. De akkor is tudatában van annak a ténynek, hogy van egy ilyen személy az egyik replika óra webáruház Rolex épületben, aki egyedülálló feladata, hogy egy halom rózsaszín kövek mellett üljön, és vegye ki mindegyikét, megvizsgálja őket egyenként, majd rendezze őket oly módon, hogy azok pontosan megfeleljenek a színnek. Mindegyik, és én azt értem, minden más órát, amit valaha láttam a színkombinációval vagy a spektrum-színes kövekkel, sikertelen kísérlet volt a Rolexhez képest. Mindegyikük olyan volt, mint egy rossz vicc – olyan rossz, olyan volt, mint én. A Rolex-nál elég biztos lehet benne, hogy a színátmenetek vagy a színmegfelelések az idő körülbelül 95% -ánál fognak helyszínen lenni, nem az idő 5% -a.

Replika Rolex-af
Szóval, ez a fajta munka olyan dolgot hoz létre, ami technikailag nem kívánja elvárni, vagy bármilyen szabálykönyvben játszani. Azt hiszem, van egy bizonyos szellem. Olyan, mint egy bizonyos típusú humor, amit Ön is kap (és élvezi), vagy nem. Függetlenül attól, hogy nincs-e hatása az érvényességére.

Replika Rolex-ak
Mindezek után azt mondom, itt van az én gondom, hogy rajtam tartom ezt az órát. Én és talán Ön és egy maroknyi mások, azok, akik ilyen humorot kapnak,replika órák és ez a megközelítés, hogy lényegében egy nagy, gyémánt-dömpinget használjanak a poncy horológiai játékkockán, megérti, hogy miért viselem. A világ többi része úgy gondolja, hogy gyakran illegális magatartásokban veszek részt, vagy annál rosszabb, hogy én is nouveau riche…

Replika Rolex-axc
… És mégis, mert alaposan élvezem az embereket okosabbak, mint magam, hogy egyfajta humort hozzanak a masszív éléhez, még mindig azt mondom, hogy ezt az órát viselem, még ha csak én is, akit felvidíthatná… és egyébként, ennek az órának másodlagos funkciója, legyen szó akár a viccről, akár nemről van szó, az, hogy mindenki magának tud dolgozni, és ez egy régi információ, és a gyakran tapasztalt és sikeres emberek gyakran idézik,replika órák boltja Rolex mondván, hogy a fiatalabb korukat már korábban ismerték.

Replika Rolex-ays
A replika órák árral Rolex GMT-Master II 116759SARU nettó ára 112 000 dollár. És ha minden, amit korábban említettem, nem volt elég a disszonanciához az óra és a rendszeres luxus órák között, akkor hozzáteszem,fake rolex hogy a saru magyarul szandálot jelent, de inkább olyan, mint a szandál, amit az ókori Egyiptom szegényei használtak. viselni. Ez a szandál. (nem sérti az ókori Egyiptom szegény embereit).

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image