admin 2018-09-26

Replika Omega-ar

Az Omega most új, 18 darabos limitált kiadású gyűjteményt indított az “első Omega csukló-kronográf” 516.52.48.30.04.001 hivatkozással. Az első Replika Omega csukló-kronográf az új, régi elemekkel ötvözi az új, régi elemeket, köztük egy nagyon vonzóan helyreállított Omega kaliber 3018-at (ezek az újonnan visszaállított mozgások), amelyet eredetileg 1913-ban. A mozdulatok az eredeti nevükön is ismertek, mint a 18 “CHRO kaliberek, és koruk és állapotuk alapján mindegyik kissé eltér a 18 darabban.

Replika Omega-as
Az replika órák Omega saját múzeumában, Svájcban, Bielben megrendezett rendezvényen debütált, az első Omega csukló-kronográf indítása kimutatta az óvatos erőfeszítéseket. Az replika óra Omega vállalta, hogy minden egyes mozgást életre kel, egy olyan esetben, amikor az első csuklórongy kronográf a márka által gyártott. A 105 éves mozgalmaknak szükségük van cserealkatrészekre, valamint bőséges mennyiségű finomításra és tisztításra, valamint természetesen a dekorációra. Az replika óra webáruház Omega rámutat, hogy véleménye szerint “az egyes mozgások egyedülállóak” a felújítási folyamat függvényében. Az Omega a felújított Omega Atelier Tourbillon részlegét felújította. Ez egy replika órák árral Omega különleges területe, ahol néhány mester ékszerészet képeznek az Omega tourbillon időmérőinek készítésére. Ugyanaz a csapat, mint megértem, felelős a 18 hüvelykes CHRO helyreállítási projektért.

Replika Omega-af
A 18 “-os CHRO mozgás kézi sebzéssel és 15 perces monopusher-kronográffal rendelkezik (a tolóerő a házban 6 órakor helyezkedik el). Úgy gondolom, hogy a mozgás 2,5 Hz-nél működik, és körülbelül 40 órás tartalékerővel rendelkezik. Legtöbbször ezek a mozgalmak a felújított formában vonzóbbak és valószínűleg jobb kinézetűek, mint eredetileg több mint 100 évvel ezelőtt.Replika Omega Eredetileg az ilyen órát valószínűleg egy pilóta használta volna, ami a pilóta stílusát tekintve értelmes. Hasonló számokat láttak a katonai pilótaórákon, amelyek népszerűvé váltak az I. világháború idején.

Replika Omega-akReplika Omega-ap
Az első replika órák boltja Omega csukló-kronográf órák egy különleges, nagy feu zománcozott tárcsát tartalmaznak, amelyet az eredeti modell a 20. század elején inspirál. Blued-steel kezek egy vintage sport-stílusú tárcsával teszik egy nagyon vonzó arc erre a darabra. Az ügy 47,5 mm széles (vízálló 30m-ig), 18k fehér arany, 18k Sedna (rózsa) arany a korona és a kronográf tolóere. Megtaláltam a “három ajtó” stílusú, 20 mm széles barna bőrpántot, hogy szemmel láthatóan dicsérjem a dizájnt. A nagy méretű méretarány ellenére a viszonylag minimalizált történelmi stílusú fülkék lehetővé teszik, hogy az óra meglehetősen viselhető legyen. Jegyezd meg a vadászstílusú hátlapot, amely kinyitotta a zafírkristály mögötti védőburkolat belsejének mozgását.

Replika Omega-aw
Amint az gyakran előfordul, az replika shop Omega elárasztotta a bemutatót és a csomagolást. Vintage korszaknak megfelelő Omega márkázást használtunk, valamint egy bőrkialakító szekrényt, kiegészítve szerszámokkal és extra hevederekkel. Az Omega minden bizonnyal tudja bemutatni limitált modelleit szép és lenyűgöző módon. Az első replika jelentése Omega Csukló-Chronograph Limited Edition 18 “CHRO referencia 516.52.48.30.04.001 120.000 CHF és az óra része egy korlátozott 18 darab.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image