admin 2018-09-26

Replika Breitling-av

Az egyik olvasó megjegyzése az én történetemről a BaselWorld 2018 tíz legjobb női órájáról kritikákat vetett a választási lehetőségek közül (védekezésem szerint ezek voltak az esemény “showpieces” -jei, és nem tudtam elhagyni rájuk), megjegyezve, hogy a nők olyan rajongóit nézik, akikkel ismerkedik, inkább egy nagyszerű férfi őrzés lenne. Nos, ez a post neki szól. Vagy még inkább, a Replika Breitling Navitimer 1 Automatic 38 a neki vagy a női barátainak. Ez egy kicsit lecsúszott, kissé újratervezett verziója egy nagyszerű mozgásról, sportos megjelenésről és vintage stílusról szóló replika órák Breitling ikonikus férfi esti órájáról – amit nem látsz gyakran a női órákon.

Replika Breitling-as
A replika óra Breitling újratelepítése, amelyet az elmúlt néhány hónapban az új vezérigazgató Georges Kern és a CVC Capital Partners vezetett be, nem tartalmaz új hölgykollekciót – még nem. Ez azonban tartalmazza az elsőt, amely valószínűleg kisebb átalakítású férfi modellek. A Navitimer 1 Automatic 38-at az 1950-es évekből származó Navitimer inspirálta, a Reference 66-t, egy háromkezes órát. A kronográf-al-tárcsák hiánya miatt a tárcsa tisztább, mint a modern Navitimer, de a dia-szabály bevonása kevésbé teszi azt, mint az ősszel bevezetett, sok dicséretes Navitimer 8. A gyöngyözött keret, ami némi dekoratív, szerintem levetkőzik a csúszósor technikai megjelenésétől és a piros kúpos másodperctől. Tartalmazza a replika óra webáruház Breitling automatikus Caliber 17 (egy ETA 2824-2 alapot) COSC kronométeres tanúsítvánnyal és 40 órás tartalékkal.

Replika Breitling-af
A replika órák árral Breitling-gyűjtemény újjáépítéséhez Kern hozta Guy Bove-t, aki az elmúlt 10 évben a Chopard kreatív igazgatójaként nagy szerepet játszott abban, hogy a cég L.U.C kollekcióját a házon belüli mozgásokkal díjazta. Ezt megelőzően hat éve dolgozik Kernnél az IWC-nél, a Richemont Group tulajdonában lévő, magasabb színvonalú, még kevésbé látható sportóra márkanév alatt. Bove rövid ismertetése az volt, hogy frissítse a replika órák boltja Breitling vonalát, hogy tisztább, kortársabb formákat öltsön, de ihletet nyerjen az archívumokból (Breitling 1884-ben alapították). “Az ötlet nem az, hogy újra meg újra a régi órákat” – mondja Bove. “Látom többet, mint a régebbi modellektől származó nyers összetevőket, és új receptek használatával.” Nem mindegyik összetevő teszi a vágást. A rajongók megdöbbentettek, amikor replika shop Breitling bemutatta a Navitimer 8-at, az ötvenes évek óta meghatározó vonalszabály nélkül. Nem arról volt szó, hogy a csúszó szabályt elavultnak tekintették; valójában túl modern volt. Az új formatervezést az 1930-as és 1940-es években Breitling által gyártott fedélzeti kronográfok inspirálták.

Replika Breitling-aw
A Navitimer 1 Automatic 38 mm-es mérete egy édes hely, amely mind a férfiak, mind a nők számára jól működik, és a márkák egyre nagyobb méretű unisex órákat helyeznek el. A 38 mm-es Panerai Luminor Due, amelyet januárban mutatták be a SIHH-ban, egy másik nagyszerű, ami eszébe jut. És egyébként, amikor visszatértem a Las Vegas-i ékszerbemutatókból, beszámolhatok arról, hogy az ékszer ugyanabba az irányba halad. Rengeteg gyűrűt, karkötőt és medálot láttam,Replika Breitling amelyek képesek voltak – és szándékosan viselni – akár nőket, akár férfiakat. Ez az unisex tendencia arra hívja fel a figyelmet, hogy a “több nemi folyadék” millenniumi nemzedékről van szó, de még azok is, akik idősebbek és nem azonosulnak ezzel a definícióval vagy egy millenniummal, sok mindent meg tudnak becsülni az unisexben fogalmát, különösen azokat a nőket, akik szeretik a férfi órákat.

Replika Breitling-au
A Navitimer 1 Automatic 38-ban 6 órakor van egy dátum-ablak, ez egy nagyon szép extra funkció a mindennapi órákhoz. Az acél modell tárcsája fekete vagy kék, a sportos, fehér felső varratú pókhálókkal. Van egy acél kivitel is, egy 18 karátos aranyozott keretgel és egy bézs színű, barna aligátoros hevederrel. Az aranyozott aranyozott és aranyozott aranyozott markolatok ez a verzió teljesen más nézőpontnak tűnnek – ami az előző Navitimereknél jóval nagyobb, mint a csúszósor. Valójában úgy gondolom,replika órák Breitling olyan szép, mint amit a legtöbb nő tényleg szeretne egy nappali órában. Vegye figyelembe a többi márkát – valóban lehetséges, hogy női karórát készítsen anélkül, hogy túl azonosítaná a gyöngyház, gyémántok, virágok vagy színes pántok rétegezésével.

Replika Breitling-ap
A Navitimer 1 Automatic 38 ára 4,860 dollárba kerül, acél tokban, kék vagy fekete tárcsával acél karkötőn; $ 4,310 egy acél tok, kék tárcsa és kék vagy fekete aligátor pánt; $ 6.360 acél és arany tok és ezüst tárcsa acél karkötővel; és $ 5,820 egy acél és arany tok, ezüst tárcsa és egy arany aligátor pánt. A rózsa arany modell különösen nõiesnek tűnik, különösen egy karkötõn. Ez egy olyan modell, amelyet nap és éjszaka kényelmesen viselnék. Általában véve úgy érzem, hogy replika jelentése Breitling valóban a jó úton van a hölgyek darabjaival, a meglévő gyűjteményekben mint modellekké varázsolja őket, és uniszexuális fellebbezéssel tervezi őket. Néha csak egy női kollekció van marginalizálva, és ez valószínűleg nem fog megtörténni. Érdekes lesz megnézni, mi következik a hölgyek ebből a márkából.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image