admin 2018-09-27

A svájci ékszerész Replika TAG Heuer az utóbbi években újradefiniálja aláírásának megjelenését. A vállalat vezérigazgatója, Jean-Claude Biver kitűnő története a régi órás gyártók feltámadásának és korszerűsítésének, kezdve Blancpain, majd Omega, és legutóbb Hublot. A Hublot terjedelmes, avantgárd megjelenése minden bizonnyal a replika órák TAG Heuer vezetése alatt elkezd szűrni, különösen a Carrera gyűjteményben, amely idén ünnepli az 55. évfordulóját. A márka legfrissebb csúcspontja, a replika óra TAG Heuer Carrera “Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon kronométer példát mutat ez az új stílust, és egy ritka “Viper’s Head” kronometrikus tanúsítvánnyal rendelkezik a Besançon Obszervatórium keleti részén.

Replika Tag Heuer-asReplika Tag Heuer-ar
Amikor a kronometrikus tanúsításra gondolunk, az első és legnyilvánvalóbb intézmény, amelyről eszünkbe jut, a svájci Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres (COSC). De a kronométer tesztelése nem korlátozódik a COSC-re; más intézmények, például a királyi megfigyelőközpont (korábban Kew Observatory) Londonban és a német Glashütte Obszervatóriumban is kiadhatnak időmérési bizonyítványokat az órák mozgására, amelyek egy sor pontossági tesztet adnak át. Franciaországban a Besançon Obszervatórium talán a kronométert vizsgáló testületek legexkluzívabb és legkevésbé közhelye, amely nagyrészt a “Tête de Vipère” vagy a Viper’s Head, a Besançon város jelképe . A replika óra webáruház TAG Heuer szerint csak 500 óra érkezett 2006 óta.

Replika Tag Heuer-aw
A “Tête de Vipère” tanúsítvány egyébként nagyon hasonlít a COSC kronométeres teszteléséhez; az órákat 16 napig, 5 pozícióban és 3 különböző hőmérsékleten vizsgálják, és 4 és 6 másodperc közötti átlagos napi sebességet kell elérniük, hogy kronométerként minősüljenek. A COSC-vel ellentétben a Besançon Obszervatórium nem a mozgás nélküli mozgást próbálja tesztelni, hanem a csukló teljesítményét. A Besançon Obszervatórium által tanúsított replika órák árral TAG Heuer Carrera “Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon Chronometer valószínűleg nem csak egy kísérlet a megtapasztalt kizárólagosság növelésére, de a mozgalom hídján a lepecsételt Viper’s Head embléma mindazonáltal hűvös eleme ennek idõzítõ egy érdekes történettel. Ez akár a La Chaux-de-Fonds francia kultúrájához is büszkélkedhet, ahol a replika órák boltja TAG Heuer alapul; Svájc harmadik legnagyobb városa, amely teljesen a Romandie, az ország francia nyelvű része.

Replika Tag Heuer-aeReplika Tag Heuer-au
A replika shop TAG Heuer Carrera “Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon Chronometer 45 mm-es óriási óra, összhangban a márka legújabb trendjeivel a nagy, csuklópántos férfi órákkal. A tok és az előlap kék kerámiából készül, amely kiváló acélszemcsés ellenállást biztosít, de törékeny és hajlamos a megrázkódtatásra, ha elég nehézkes. A tok, a nyomók és a korona rozsdamentes acélból készült, melyet PVD bevonattal láttak el fekete színben, hogy megfeleljen a mellékelt matt fekete alligátor hevedernek, amely fekete gumibelsővel és kék kontrasztos varrással rendelkezik. A vízállóság egy nagyon tiszteletre méltó 100 méterre van értékelve, ami ezt az órát viseli úszás közben (nem sok svájci tourbillon).

Replika Tag Heuer-ap
A replika jelentése TAG Heuer Carrera “Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon Chronometer vázlatos tárcsája egy nagyon geometriai és kiegyensúlyozott hidak halmazát mutatja be, minden fekete PVD-vel kezelve, hogy a színséma egységes legyen. A közel 6 órakor büszkélkedhet a kitűnő tourbillon, melyet kék hidak biztosítanak a láthatóság növelése érdekében, és felhívják a figyelmet az óra fő jellemzőjére. Három és kilenc óra alatt a ródiummal bevont kronográf-számlálók, az elmúlt percek és órák mérése. A tárcsa mutatói és kezei hasonlóképpen ródiummal vannak bevonva és a Super-LumiNova-val töltöttek, hogy növeljék az éjszaka olvashatóságát. A domború és tükröződésgátló bevonatú zafírkristály borítja az órát – személyesen szeretnék egy lapos kristályt használni,Replika Tag Heuer hogy ez az óra egy kicsit kisebb és könnyebb legyen az ingpengék alatt.

Replika Tag Heuer-az
A luxus órák TAG Heuer Carrera “Tête de Vipère” kronográfja A Tourbillon Chronometer a házon belüli Heuer-02T kaliber, amely eddig még mindig a legkedvezőbb svájci turbillon kronográf kaliber a piacon (ha “megfizethető” bármilyen módon használták a 15 000 CHF jelet). Ez a mozgás 28.800Vph (4Hz) frekvencián oszcillál, 65 óránál nagyobb teljesítménytartalékot kínál egyetlen hordóból, és 2016-ban a márka megjelentette a kronométer TAG Heuer Carrera Heuer-02T (amelyet itt tekintettünk meg). A zafír tokback jó kilátást nyújt a mozgásra, amely modern és ipari jellegűnek tűnik a feketével kezelt hidak és az alaplemeznek köszönhetően, valamint egy rozsdamentes kék oszcilláló tömeggel.

Replika Tag Heuer-av
Egy pillantásra a márkás órák olcsón TAG Heuer Carrera “Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon kronométer nem drasztikusan különbözik a márka korábbi Heuer-02T kaliberű kiadásaitól; a kék kerámia tok és a Viper’s Head logója a mozgalom az egyetlen igazi standouts itt. A Besançon Obszervatóriummal való kapcsolat olyan határozottan francia elem, amely vonzza a leendő tulajdonosokat, akik a meglévő Carrera Heuer 02T modelleket átadják, akár a kizárólagosság érzéséből (sokkal kevesebb “Tête de Vipère” kronométer a világon, mint a COSC tanúsítvánnyal végül is), vagy a francia óraszerkezethez kapcsolódó linkre. A replika órák olcsón TAG Heuer Carrera “Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon Chronometer egy 155 darabos limitált kiadás, amelynek ára 20 400 USD.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image