admin 2018-09-27

Replika Cartier-asa

Íme néhány gondolat: mikor volt az utolsó alkalom, amikor az egyik nagy márka által kínált luxusautó valóban drágábbnak tűnt, mint valójában? Míg a 20 ezer fõre való bejutás bizonyára nem olcsó a képzelet bármely szakaszán, messze a Replika Cartier Santos De Cartier csontváz az acélban olyan, ami úgy néz ki, mintha kétszer volt a matrica ára. Sajnálatos, hogy nem olyan jó, mint lehet, valahogy.

Replika Cartier-aq
Egy kicsit alig van $ 27k alatt, vagy ez a század alku egy nagymértékben vázolt, modern méretű replika órák Cartier férfi karszalag acélból? Ha megnézem az acél karkötőt és ügyet, ami ugyanolyan finomítással bír a 6.900 dolláros “szokásos” Santos-ban, amelyet szintén a SIHH 2018-ban vezettek be ezzel a darabkal együtt – és számos más permutációval a Santos-hoz, itt – azt hiszem, a 27-es nagyméretűek meglehetősen nyúlnak. Azonban, amikor megnézem az átfogó skeletonizált tárcsázó által okozott általános hatást, hirtelen emlékeztetem a replika óra Cartier órákról az utóbbi időkről, amelyek néhányszor (!) Ezúttal – és ebben a tekintetben ez inkább váratlan alábecsülni ezekre. Ó, a lemez, a darab debütált egy 25,300 dolláros árcédulával, de most 26,800 dollárra van felsorolva. Talán csak én vagyok, de valahogy ~ $ 25k sokkal versenyképesebb, mint $ 27k.

Replika Cartier-aw
Mi van ezzel az új darabtal? Azt kell mondani, hogy egy ilyen óra nem olyan, amit nap mint nap a replika óra webáruház Cartier nagyságú márkáktól kezdve látni fog – és amikor megjelenik, egy ötszörös árjegyzővel és egy alacsony kettős számjegyű limitált kiadással . A Cartier látszólag megvalósította a házon belüli potenciálját, amikor lemezeket és hidakat gyártott, és az egyik megalapozott kézzel kavart kaliberrel bosszantotta magát. replika órák árral Cartier nem mondta ezt, de aztán újra nem kellett, mert büszkeségem volt arra, hogy ez minden esélye nem lesz teljesen új mozgalom, hanem egy üresen átvett egyik meglévő kalibere – a sok okos lépés a költségek és a végső ár csökkentése érdekében.

Replika Cartier-ar
Mint ilyen, megtaláltam a 9611 MC replika órák boltja Cartier kalibert az acél Cartier Santos De Cartier csontvázon, amely a 96xx MC mozgáscsaládra épült (fogalmam sem volt arról, hogy ez a kaliber már csak most szólt, de a hidak és a csontvázat azt mondta nekem, hogy ez valóban valami már létező). Nézzétek meg a 9602 MC-t, és látni fogják a kulcstartó, a fogaskerék, az ékszerek, a csavarok és így tovább ugyanazt az elrendezést – bár az adott mozgalomnak van egy nagy dátumfunkciója, amely a tárcsaoldalra van felszerelve.

Replika Cartier-au
Az ívelt első kristály nem nyújtja a legnagyobb élményt. Úgy találtam, hogy torzul, vagy egyszerűen nem éles, ha bizonyos szögekből nézve – nem pedig görbe alakjának, hanem általános minőségének, amely nem nyújt olyan éles nézetet, mint néhány más óra, például a Grand Seikos tennie. Miután több mint 70 000 képfelvételt készített,replika óra webáruház Cartier ugyanazzal a fényképezőgéppel és objektív beállítással (és több ezerrel még egy korábbi kamerán), akkor tudom megmondani, hogy mikor csavarok valamit a fotózásomban, és amikor ez a kristály nem olyan jó ahogy lehet.

Replika Cartier-ap
A befejezés jobban megy, annál közelebb kerül. Ennek az az oka, hogy az első benyomást a távolból az a megmunkált kinézet, a kiterjedt csiszolt felületekkel és az ipari környezetben, amelyet a szürke kerekek és a fogaskerekek és rugók kényszerítenek benned belülről. A horgony azonban szépen elvégezhető, még akkor is, ha ez is feltűnően megmunkált. Ha ezeket kézzel csinálják, akkor replika shop Cartiernek el kell fogadnia a bocsánatát – és talán felkéri nekünk, hogy látogassuk el a gyártást, és nézzük meg, hogy ezek hogyan történtek ott … Mert ha követi a lemezek élei mentén a fényes vonalakat, amit látok CNC gép futott rajta – és nem egy kézműves, aki ott ül egy kis szerszámmal, kézzel polírozva ezeket az éleket. Meg kell azonban mondani, hogy még néhány nagyon jó minőségű márkájú (nagy vagy egyéb) nagyon csúcsminőségű daraboknál is a horganyzást előkészíti a rendkívül alkalmas CNC gépek, amelyek egyre inkább mindenütt jelen vannak az iparban – és az éleket csak érinteni és polírozni kell. Az ultra-csúcsminőségű termékeken olyan éles belső sarkok várhatók, ahol a két él egy ponttal találkozik, ellentétben a kerek, CNC-s sarkokkal, amelyek olyan sok órában láthatók – köztük ez is


Két nagyon érdekes részlet a replika óra shop Cartier Santos De Cartier csontváz díszítésének módjáról: a szélezett felületek – és az egész tárcsaoldal – a környezeti fény színét tükrözik. Természetesen ez a jelenség nem új, de érdemes megemlíteni az itt megfigyelhető mértékben; ahogy a fenti két képen is látja. Egy darab, ami igazán kiemelkedőnek tűnt számomra nemkívánatosnak, és azt hiszem, itt szétszedem a szőrszálakat, az apró bütyök a 4 és 5 óra közötti indexek között – a kép jobb oldalán a fenti képen. Megértem, hogy nehéz olyan apró és törékeny darabokat készíteni, de itt valóban ellentétben áll a kivágott mutatók és lemezek lenyűgöző mennyiségével.

Replika Cartier-az
Most pedig egy szubjektív kérdésre: arányok és viselhetőség. Talán azért ez egyszerűen azért, mert vörös aranyban szörnyen szerettem a kisebb Santos-t, de nehezen látom ezt a nagy modellt filigrán tárcsával és masszív, bunkerszerű ügyekkel páratlan módon, amikor összekeverik. Az óra élesnek és laposnak érezhető volt, és miközben szépen ült a csuklóján, azt hitték, hogy replika jelentése Cartier miért nem cseréltette fel ezt a mozgalmat a kisebb (vagyis “közepes”) Santos acélból, amelyet idén is elindítottak. A mozgást tekintve nyilvánvalóan sokoldalú és ezért kicsi kaliberű. Nézzétek meg, milyen közel áll egymáshoz. Cartier okoskodott erről, hogy ezt az elrendezést használhassák, bár átméretezett hidakkal, sokkal kisebb órákban is. Ez a nagyszerű ügyek iránti elkötelezettség kissé elakadt a múltban, azt gondolom, hogy a márkák, köztük a luxus órák Cartier saját haute horlogerie részlege õrzött bonyolult órákat hozhatna létre, amelyek nagyméretűek voltak. Ez a mozdulat még (vagy talán azt is mondhatnám: különösen) ebben a vázas formában sokkal finomabbnak és arányosnak kellene lennie a kevésbé fényes fém körül.

Replika Cartier-af
Az új-a-2018-as Santos termékcsalád csúcsminőségű ügyét lenyűgözte, finom kidolgozással és sok kreatív és lenyűgöző részletekkel – mint például az előlap beillesztése az ügybe,Replika Cartier a szépen ívelt és csiszolt perem az esetprofil mentén, és az új QuickSwitch és SmartLink rendszer, amely lehetővé teszi a szerszám nélküli hevederváltást és a karkötő beállítását (további részletek itt). Amint azt már említettem, az esetet és a karkötőt talán még többet várhatnánk itt és ott, de egy másik módja annak, hogy megnézzük azt (ez ritkán működik, de valami ilyesmi van), hogy az alapmodell esetében és a karkötő annyira jó, hogy nem tűnnek el annyira egy órára, ami szó szerint négyszer annyi.

Replika Cartier-ak
Mindent egybevetve, ez valóban elég bátor módja a Santosnak – az egyik legerősebb kronométer Cartier gyűjteménynek – felöltözni most, ami engem illet. Az ügy a “nagy” típusú – Cartier a ruházati ihletésű méretmeghatározásokkal kapcsolatban remélem, hogy egy napra elfogadni fognak. A “nagy” ebben az esetben 39,8 mm széles és 9,08 mm vastag tokot jelent, ami feltétlenül 50 mm felett van, ami azt jelenti, hogy valóban jelentős vagy “nagy” lábnyom. A kezek csekélyek maradnak – a márkás órák olcsón Cartier vonása, amit én is szeretnék, a múlté volt – különösen azokon a órákon, amelyeknek a neve “Large”. A 9611 MC kaliber lenyűgöző 70 órás teljesítménytartalékkal rendelkezik, úgyhogy azt hiszem, a nyomatéknak nagyobb kezet kell tennie. Régóta rajongok, hogy replika órák olcsón Cartier milyen apró Cartier szöveget illeszt be a római számok finom nyomtatásába – talán a logó jobb lett volna a 7 vagy 8 órás indexen, de újra elcsípem.

Replika Cartier-av
Ez egy elgondolkodtató óra a méret, az első benyomások és az átfogó dizájn szempontjából – de a filigrán skeletonizált megjelenés sokkal jobb lenne a 2018-as évek új és leginkább kedvelt kisebb Santos modelljeivel.

Mindazonáltal úgy vélem, hogy az átfogó irányzat, amelyet itt látunk, jó, és a replika órák Cartier Santos De Cartier csontváz egy jó irányba tett lépés. Ez a hülye-drága megjelenést a nagyon drága árszegmens felé nyújtja – mert igen, ez utóbbi valamennyire a könyvemben szereplőnél alacsonyabb. A mozgásnak az a módja, ahogyan a get-go-ot tervezték, majd túlságosan skeletonizálták, sok erőfeszítést jelez, de a kreatív részlegnek – legalábbis véleményem szerint – kicsit bátrabbnak kell lennie az anyagok, méretek és színek kiválasztásával. Bár feltételezem, több verzió hamarosan eljön. Csak a legkevesebb brutalitásból és több osztályból remélem, hogy legalább közülük egyet.

Replika Cartier-am
A Replika Cartier Santos De Cartier Acél csontváz ára 26.800 dollár – és még ezen az áron is biztos vagyok benne, hogy számos ilyen hamarosan elkopott a vadonban.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image