admin 2018-09-28

Replika IWC-aqs

Ha követi az Replika IWC szociális média csatornáit, akkor már tudjátok, hogy a SIHH-t a kerítésekért cserélik, mivel a tiszteletre méltó Schaffhausen-gyártás 150. évfordulóját ünnepli. A 150. “Jubileumi Gyűjteményhez” való csatlakozás egy trió, amely rendkívül korlátozott pilótaórákkal van felszerelve, amelyek márkájú kenyér- és vajkomplikációkat tartalmaznak, mindegyiknek külön lakkozott tárcsa és kézibeszélője van. Megengedte, hogy a három változat közül kettő nem lesz olcsó, de a három közül legalább egy olyan helyzetben van, hogy megkapja a régi Big Pilot rajongókat,replika órák árral IWC és valószínűleg az igazi győztes lesz azok számára, akik részt kívánnak venni ebben a Jubileumi eseményen

Replika IWC-af
Amikor egy olyan esztétikumról van szó, amely egyszerre modern és férfias, de a klasszikus befejeződést általános szemmel nézve, valójában nem sokkal jobb, mint egy tejfehér lakkozó tárcsa, szemben egy melegen kékedett készülékkel. Az replika órák  IWC a 150. Big Pilot kollekcióját vezette két változatban, amelyek pontosan ezt a kezelést kapják, először az egyik legkedveltebb konfigurációval: a Pilot Watch Chronograph. Ez az IW377725 új referenciája tükrözi a népszerű IW3777 43 mm-es lábnyomát és mozgását, de klasszikus csavarral az új fehér kék kézzel, nagyon ritka kombinációval. A Pilóta kronográfja mindig jó jeleket hordozott az olvashatóság érdekében, de ez az új konfiguráció rúg,replika órák boltja IWC amely ellentétes egy résszel.

Replika IWC-ap
Az replika óra IWC kissé korlátozottabb formában nyújtja a kék-on-fehér esztétikumot a gyűjtemény második referenciájával: a Pilot’s Watch Big Date Edition, amely egy vadonatúj Pilot kivitelezés,replika órák olcsón IWC amely a márka gyártmányú kézi sebű 59235 kaliberrel, amelyet a túlméretezett dátumnyílás jellemez 12 órakor. Mind a fehér, mind a kék lakkozott tárcsázási lehetőségeknél ez az új Pilot megtartja a gyűjtemény többi elemének fő tervezési aláírásait, például a túlméretezett hagyma koronát, a lágy vasalat Faraday ketrecet, amely védi a mozgást és 60 méteres vízállóságot.replika shop IWC Az új twin-wheel dátum kijelzőn kívül flip az órát, és észre fogod venni egy hasznos tápfeszültség tartalékot, amely megjegyzi, hogy a mozgás nyolc napja a hatalom maradt.

Replika IWC-az
Kérdés nélkül az új trióban a legbonyolultabb lesz az Éves Naptár “150 éves” kiadása. A Nagy Naptól eltérően az éves naptár nem teljesen új referencia – csak egy új tárcsázási lehetőség, amely összekapcsolja a meglévő Spitfire, a “Petit Prince” és az Antoine de Saint-Exupery éves kalendárium változatait. Ugyanazt a mozgást használja – az replika óra webáruház IWC saját gyártású Caliber 52850 gyártmányát, egy kétemeletes éves naptári mozgatást, hét napos erőforrással és az IWC Pellaton tekercselő rendszerével, amelyet úgy terveztek,márkás órák olcsón IWC hogy maximalizálja a tekercselési hatékonyságot, miközben minimalizálja a hosszú távú kopást számos kulcskerámia komponens, mint a csappantyúk és a csapágyak. A 150 éves kiadással ellentétben azonban az éves naptár csak lakkozott kék tárcsával lesz elérhető,replika óra shop IWC és rendkívül korlátozottan 100 darabra korlátozódik.

Replika IWC-av
A 150. évfordulós gyűjtemény a Pilot’s Watch Chronograph Edition (ref. IW377725) esetében 1000 dollárra emelkedik,luxus órák IWC és a szabványos kronográffal szemben (az IW377709 jelű MSRP-je 4 950 dollárral) alacsonyabb díjat számol fel. Az árazás 13 800 dollárra emelkedik a Pilot’s Big Date kiadásánál (IW510503 és IW510504), amely két tárcsázási opcióban áll rendelkezésre, amelyek mindegyike 100 darabra korlátozódik.replika jelentése IWC A Jubileumi gyűjtemény ezután 19,700 dollárra emelkedik a Big Pilot Watch Annual Calendar Edition kiadásánál, amely szintén 100 darabra korlátozódik. Tartsd a hangulatot további benyomásokért,kronométer IWC ahogyan ezekkel a karórákkal a SIHH-nál folytatjuk.

Replika IWC-aj

Summary
Review Date
Reviewed Item
Wow, nagyon jó cikk, nagyon jól megírt
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image