admin 2018-09-01

Vid Haute Time ser vi erfarenhet och fotograferar många klockor från de ledande varumärkena dagligen. Genom åren har det resulterat i en otrolig databas med de vackraste bilderna av de mest förvånande klockorna. Vi använder dessa för att illustrera våra artiklar, både online och i tryck, men även på våra sociala medier. Trots deras högkvalitativa kvalitet används inte alla foton, så några av bilderna som du ser nedan har aldrig funnits på Haute Time tidigare, medan andra kanske inte markerar de senaste klockorna längre, Replika Cartier de är fortfarande bland våra favoriter.

Replika Cartier-q
A. Lange & Söhne Tourbograph Perpetual
Speciellt vid de stora urmässorna är tiden värdefull. Många möten en dag, tyvärr begränsa tiden tillgänglig för att verkligen uppskatta de presenterade mästerverk. Detta gäller särskilt för en klocka som A. Lange & Söhne Tourbograph Perpetual. Lyckligtvis kan fantastiska bilder hjälpa till att njuta av den storslagna skönhets- och tekniska komplexiteten som en sådan klocka har att erbjuda.

Replika Cartier-q
Detaljer Matter
Detaljer sak, särskilt i världen av Haute Horlogerie. Tack vare den nuvarande tekniken för digitalkameror kan vi lyfta fram hantverket i detalj. Det gör den unika tourbillon i Rotonde de replika órák Cartier Minute Repeater Mysterious Double Tourbillon inte bara vackrare men ännu mer mystisk!

Replika Cartier-l
Smokin ‘heta klockor!
Ibland är det inget bättre att vara i en studio med en massa fantastiska klockor och fotografera dem på ett mer konstnärligt sätt, vilket ofta inte är möjligt när man besöker mässorna eller varumärkena själva. rolex replika  Cartier I denna serie bilder arbetade Haute Times fotograf, Alex Teuscher, med rök för att visa hur heta klockor ser ut!

Replika Cartier-h
I ljuset av skönhet
Bilder, och särskilt ljuset i bilderna, kan markera skönheten på de mest extraordinära sätten. Här ser vi kaliber P.3000 från Panerai. Även om detta inte är nära ens den mest komplicerade kaliberen av varumärket, är broarnas skönhet, replika óra webáruház Cartier efterbehandling och detaljer som denna rörelse har att erbjuda, fängslande och påminner oss om vad en speciell plats i Haute Horlogerie är!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image