admin 2018-09-03

Få varumärken har följande så lojala att de ens har ett eget namn, men Replika Panerai gör det. För många människor som äger en av sina klockor är en kärleksaffär. De är stora och robusta, men utstrålar också en känsla som du inte skulle förvänta dig från en så generös storlek. De får dig ofta att undra om formuläret följer funktion eller att det är i själva verket tvärtom? På Haute Time är dessa våra favorit klockor från varumärket:

Replika Panerai-q
Radiomir Black Seal 8 Days
En replika órák Panerai i sin renaste form är en kraftfull sak. Radiomir Black Seal 8 Days behöver bara två händer, fyra arabiska siffror och 8 index för att göra ett ganska uttalande. Det är rolex replika Panerais sanna makt, med det “mindre-mer-” -metoden, men ändå tjänade i en generös del, eftersom det är en 45mm stor klocka. Den manuella vinden P.5000 tillverkar rörelse, med en åtta dagars kraftreserv, visar också att dess skönhet är mer än huden djup.

Replika Panerai-w
LAB-ID Luminor 1950 Carbotech 3 Days
Trots att den är rotad i historien, är innovation ett annat kännetecken för replika óra Panerai, och ingen annan klocka i deras samling visar detta bättre än LAB-ID Luminor 1950 Carbotech 3 Days. Med en rörelse som behöver, garanterad, uppnådde ingen smörjning för de närmaste 50 (!) Åren replika óra webáruház Panerai det omöjliga. Men det stannar inte där, eftersom Panerai sätter denna anmärkningsvärda rörelse i ett fall gjord av den ultralätta, men väldigt starka Carbotech, en första i klocktillverkning. Med många märken bör en klocka här vara en prototyp eller en konceptklocka, med replika órák árral Panerai är det helt enkelt en aktuell samlingsmodell: “Nuff sa!

Replika Panerai-r
Luminor Submersible 1950 3 dagar Automatisk Bronzo
The Submersible har blivit en egen legend i replika órák boltja Panerai-samlingen. Med sin unika dykfodral är den fortfarande en väldigt karismatisk klocka, och den förbättras ännu mer med Luminor Submersible 1950 3 Days Automatic Bronzo. Som en del är karmskydd och crownvakt nu tillverkat av brons. Detta ger inte bara en vacker kontrast med den blå ratten men kommer också att bilda en patina som kommer att vara unik för klockan, vilket gör det ännu mer önskvärt.

Replika Panerai-g
L’Astronomo Luminor 1950 Tourbillon Moonfaser Ekvation av tid GMT
En Replika Panerai behöver inte vara komplicerad för att vara önskvärd, men vi har inte något emot när det är! L’Astronomo Luminor 1950 Tourbillon Moonfaser Ekvation av Time GMT är ett perfekt exempel på det överklagande som en komplicerad Replika Panerai kan ha. Denna Panerai är gjord för beställning, vilket ger sin framtida ägare även några anpassningsalternativ. Det som är mest anmärkningsvärt är att det trots att det finns en hel del information om ratten, är lätt att läsa. Med en vattenbeständig av 300ft / 100m är det också en klocka som kan hantera en aktiv livsstil, för att en replika órák Panerai är gjord!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image