admin 2018-09-03

Det finns mycket att säga för den skilda färgen på vitt guld, men ibland vill du bara att guld ska vara guld. Du vill ha det rätta utseendet på gult guld eller de rika tonerna av roseguld, och inte bara för fallet utan även för armbandet. Ibland vill du gå in, och dessa klockor är hela vägen med dig för det!

Replika Patek Philippe-q
Guld och Rolex är nästan synonymt med varandra, eftersom inget annat schweiziskt klockmärke gör så många guldklockor som de gör. Bilden ovan illustrerar den slående skillnaden mellan tvåtonen och den fullständiga guldversionen av GMT-Master II. Rolex utvecklade Everose-guldet själva 2005, och denna legering har en mycket rik utseende på den, vilket passar perfekt med den svarta ringen och det bruna och svarta Cerachrom-inlägget i klockans keramik.

Replika Patek Philippe-w
Replika Patek Philippe är inte heller främling av användningen av guld, och de visar sina färdigheter på det området perfekt med domaren. 5270 / 1R manuell vind evig kalender kronograf. Genom att kombinera roseguldet med en svart solbräda, förstärker den den rika färgen. Medan detta skulle se bra ut på ett svart band, valde replika órák Patek Philippe ett guld-Goutte-armband, vars femlänksdesign ser robust ut, men följer kurvan på handleden perfekt för optimal bärkomfort.

Replika Patek Philippe-r
Omega använder sitt eget Sedna-guld, en blandning av guld, koppar och palladium, för deras Seamaster Aqua-Terra 150M. Genom att kombinera olika finish i hela väskan och armbandet markerar de den enkla, men kraftfulla profilen på denna Seamaster.Replika rolex Patek Philippe Tekniskt sett är det allt annat än bara för att den automatiska kaliber 8901 är utrustad med en coaxial escapement och är certifierad som en Master-Chronometer av det schweiziska federala institutet för metrologi (METAS).

Replika Patek Philippe-p
Den fulla gulden Santos de Cartier blev en legend när den var på handleden av Michael Douglas, medan han spelade sin Oscar-vinnande roll av Gordon Gekko i den kultklassiska “Wallstreet”. Santos design, med armband med framträdande skruvar verkar vara gjord av guld, och belyser precisionens unika egenskaper perfekt. Den senaste versionen av Santos de Cartier finns även i full guld, replika óra webáruház Patek Philippe till och med som en mycket frestande skelettversion, som vi redan diskuterat närmare här.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image