admin 2018-09-04

A hét órája valójában egy sor óra, hiszen replika órák Vacheron Constantin mindenki elszállt a SIHH-tól, a Métiers d’Art Les Aérostiers öt változatának bevezetésével. Ezek az órák tisztelegnek a repülés korai napjaiban, amikor forró levegő léggömbök, ahol az első eszköz az emberiség számára, hogy felfedezze a földet felülről.

Replicas Vacheron Constantin-q
A rolex replika Vacheron Constantin Métiers d’Art gyűjteményének részeként magasak a várakozások, de ezen exkluzív felállásban a “Les Aérostiers” is kiemelkedik. Ezekkel az órákkal replika óra webáruház Vacheron Constantin is elmondja a 1783 és 1785 között Franciaországban vívott öt járat figyelemre méltó történetét, és kivételes részletességgel kiemeli a történet főbb szereplőit, a forró levegő léggömböket.

Replicas Vacheron Constantin-w
Mostanra használjuk azt a kézműves munkát, amit replika órák árral Vacheron Constantin használ, hogy létrehozhassák óráikat, de ez újra egy teljesen más szintre emeli. Mind az öt hőlégballonnak más részlete van, de nagyon gazdag részletek. Ők egy lakoma a szemnek, és még ennél is többet lehet felfedezni, ha fénycsövet használ.3333
A forró levegő léggömbök a plique-à-jour zománc különböző színárnyalatainak hátterében repülnek. Ez egy nagyon zavaró típusú zománc, amely nem használ vissza, hogy alkalmazza. Ennek eredményeképpen áttetsző, és megjeleníti az ólomüveg ablakokat. Gyönyörű kontrasztot képez a forró léggömbökkel, és áttetsző megjelenésük miatt azt a benyomást kelti, hogy valóban repülnek.

Replicas Vacheron Constantin-p
A tárcsa jelenete annyira elragadó, hogy szinte elfelejti, hogy ez az óra is időben szól. Ehhez a replika órák boltja Vacheron Constantin a 2460 G4 / 1 kalibertől függ. Ami ezt a mozgást teszi különlegessé, az nem használja a kezét, de a lemezt használja. Az órát és a percet a tárcsázó tetején lévő bal és jobb oldalon helyezik el, úgynevezett “húzódó tárcsákat”, ami azt jelenti, hogy folyamatosan mozognak. Az alján a naptár és a dátum is ügyesen illeszkedik a tárcsa tervezésébe, és ezek a lemezek éjféltől a következő napig ugornak.

Replicas Vacheron Constantin-l
Míg a Replika Vacheron Constantin gyakran használja a Métiers d’Art kollekcióját, hogy bemutassa képességeit, a Les Aérostiers a várakozásokat felülmúlta. Ki tudta, hogy egy hőlégballonú óra lehet olyan hűvös és gyönyörű?6666

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image