admin 2018-09-04

 

A hónap elején, legendás színész és egykori kaliforniai kormányzó Arnold Schwarzenegger ünnepelte a filantróp vendégeit a világ minden tájáról Los Angeles-i tartózkodási helyén a hatodik éves iskola utáni all-star (ASAS) adománygyűjtőnél.

A nyugati témájú esemény, amelyet a Schwarzenegger és a Westime John és Greg Simónia társelnek,Replika Audemars Piguet óriási 2,2 millió dollárt emeltek az ASAS támogatásának támogatásában, amely a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére szolgál az osztályteremben és azon kívül. A felhalmozott összeg több mint negyedmillióval több, mint a tavalyi 1,85 millió dolláros rekord.

A figyelemre méltó résztvevők közül Sylvester Stallone, Lindsey Vonn, Jason Statham, Tom Arnold és Patrick Schwarzenegger vettek részt. A Westime ékszerei és médiapartnerei, köztük Richard Mille, Replika Audemars Piguet, Bulgari, Hublot és TAG Heuer többek között hozzájárult a jótékonysági gyűléshez is, értékes díjakat és ajándékokat adományozott.

Replicas Audemars Piguet-q
A vidám és vidám szórakoztató, az idei adománygyűjtő nem különbözött az előző részletektől, amelyek számtalan élő aukcióval büszkélkedtek, élményeket és játékokat kóstoltak meg, hogy a vendégek elfoglalt és élvezetessé váljanak. Minden ünnepség támogatja a nagy okot, rolex replika Audemars Piguet amely már több mint két évtizede felemelte a fiatal életet.

Replicas Audemars Piguet-FF

Az ASAS 1992-es megalakulása óta felajánlotta az akadémiai támogatást, a fitnesz-tevékenységeket és a dúsítási lehetőségeket több mint 73 000 alacsony jövedelmű diák számára az Egyesült Államokban.replika óra webáruház Audemars Piguet  A dél-florai Hawaii-i Los Angeles-i New York-i gyerekek részesültek a szervezet által nyújtott átfogó iskola utáni programokból.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image