admin 2018-09-05

Egy egyszerű bonyolult órát jelenthet az egyszerűség? És ha igen, mi a fellebbezése? Bell és Ross ezt az edzést az új BR-X2 Tourbillon Micro Rotorral végezte. A megközelítésük nagyon technikai, ugyanakkor nagyon szerény. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy ahelyett, hogy bonyolult dekorációkat választottak volna, a sokkal finomabb megközelítésre várt, amely lineáris, Replika Bell & Ross szálcsiszolt felületeket váltott fel puha, golyószerű foltokkal. A tökéletesség az egyetlen lehetőség erre a célra, mivel minden tökéletlenség úgy fog kinézni, mint egy éjszakai világítótorony.

Replika Bell & Ross-q
Ahogy replika óra Bell & Ross megközelítette ezt az órát, mint egy egész, alulértékelt tökéletességgel, ugyanolyan okok miatt, mintha a mozgás befejezése tökéletes lenne: nincs módja elrejteni. A “négyszögletes mozgás kerekített sarkokkal” egy tartóban van elhelyezve, amely szintén a tok külső részeként működik, a rögzített fülekkel együtt. Ezután két precízen megmunkált zafírkristály van elhelyezve. Ez az óra szép áttetszést biztosít. Valójában nagyon szép egyensúlyt teremt a designban, és lehet a tökéletes megoldás azok számára, akik élvezik a mozgás figyelését, de egy csontváz túl elfoglalt vagy egy teljes zafíróra túl átlátszó.

Replika Bell & Ross-w
Maga a mozgás egy drágakő, bár én elfogult vagyok, mivel a BR-X2 mikro-rotorral rendelkezik. Bell és Ross az MHC-vel közösen fejlesztette a mozgást, és a szokatlan formát a legtöbbet kihasználták. A 4,05 mm-es magasság viszonylag vékony, és így viseli a csuklóját is. Ahelyett, hogy bonyolult tömbös hidakkal dolgozna, a mozgás nagy része valójában le van zárva. Csak azok a részek láthatók, Replika Bell & Ross amelyek érdekesek. Ez kissé hatással van egy középkori advent naptárra, és ez meglehetősen kellemes. Az egyik oldalon tudod, hogy több van, míg neked egy másik oldalon elegendő ahhoz, hogy kielégítse az étvágyat.

Replika Bell & Ross-p
Vannak olyan okos részletek is, amelyek az órába ágyazódnak. Igen, a repülő tükörbuborék egyike, de a lejtős gyűrű, amely a mozgásba integrálva a SuperLuminova töltött időjelzőkkel egészül ki. Részletek, de ilyen csodálatosak!

Replika Bell & Ross-s
Ami az árat illeti, a replika órák árral Bell & Ross BR-X2 Tourbillon Micro-Rotor közepes helyet foglal el az MSRP 64.900 dollárért. A piacon kevésbé költséges túrák vannak, ám gyakran hiányoznak ilyen bonyolult design, míg a teljes zafír tourbillon sokkal magasabb áron érkezik. Míg ez az óra nem feltétlenül mindenkinek szól, csemegének tekinthető nézőművészek számára, és a korlátozott 50 darabos kiadás valószínűleg nem lesz sokáig a kiválasztott kiskereskedőknél.5555

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image