admin 2018-09-05

Az új év kezdete egy tökéletes és hagyományos idő, hogy átgondoljuk, hol akarunk állni az életben. Sok újévre vonatkozó döntést hoztak, és miért nem alkalmazzuk az egyiket a csuklójára. Adj új évet az új évhez, és stílusosan kezdj 2018-ban a négy óra egyikével!

Replika Franck Muller-q
Breguet Tradition Dame 7038
Bár egy nagyon elegáns órát, nem csak az a megjelenés, amellyel ez a Breguet Tradition Dame 7038 csábít! Szintén technikai szinten egy nagyon csábító karóra van felszerelve,Replika Franck Muller a fordított in-line kar kihajlással, amely a kollekció aláírásának köszönhetően kombinálva a különböző csúcstechnikai szilikon részekkel, például a raklapokkal és a mérleg rugóval. Miközben a motor gyertyafényes gyűrűs motorja a régi iskola méltóságát tükrözi, az óra többi része tele van akcióval, nem csak a látható sebességváltó és a mérlegkerék miatt, hanem az óra bal oldalán lévő retrográd másodpercek miatt is. A 37 mm-es rózsaszín arany tokban, gyémánt keretben csomagolva, ez a Breguet méretben is van, csak jobb!

Replika Franck Muller-w
Franck Muller Vanguard Lady Holdfázis
Franck Muller mindig is ismert volt elegáns alakjairól és a gyémántok bonyolult felhasználásáról. A Vanguard Lady Moon Phase-szel együtt újra megmutatja, milyen csodálatos nézetet kapsz, amikor összehozza a kettőt. Az ügyet színtelen, ragyogó vágott gyémántokkal állítják be, replika órák Franck Muller ami önmagában is kihívás, mivel valamennyi görbét. A tárcsázó funkció egy elágazási beállítást is tartalmaz, amelyben a túlméretezett arab számok felülről lebegnek, ugyanakkor a holdfázist hat órakor emeli ki.

Replika Franck Muller-e
Hublot Big Bang egy Click Italia független
Szerencsére a Hublot együttműködése az Italia Independentrel a női karórájukra is kiterjeszti, összekapcsolva a márka egyedi stílusát a svájci óraszerkezet tökéletességével. A gyémántok, a bársony és a kerámia ötvözésével Lapo Elkann és Hublot meglepő, kortárs órát hoztak létre, érdekes személyiséggel. Olyan módon keveredik és kiemelkedik, hogy csak egy olasz formatervezés képes, és egyike azoknak az óráknak,replika óra Franck Muller amiket egyszerűen nem akar levonni és hűséges napi társávévé válni.

Replika Franck Muller-g
Cartier Panthere
A Cartier Panthere az 1980-as évek ikonja volt, de az eddiginél időszerűbbnek tűnik, hogy nem meglepő, hogy Cartier tavaly elején újratelepítette ezt az órát. Azonnal felismerhető Cartier, ez az egyik olyan órák, amelyek mindig alkalmasak és a Figaro karkötővel vannak ellátva, Replika Franck Muller nagyon kényelmes viselet is viselni. Bár ez a gyémánt készlet verziója még nagyobb figyelmet szentel, a Cartier néhány olyan verziót is kínál, amelyek egy kicsit többet mutatnak a radar alatt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image