admin 2018-09-06

Replika Hublot-b

Két ikonikus név, amelyek egyesítik az erőiket és együtt dolgoznak egy órát: ez úgy hangzik, mint egy égbolt mérkőzés, de a nézni világban rengeteg példa van, ahol egy ilyen partnerség olyan órákat eredményezett, amelyek még a rendes gyűjtemény a márka. Replika Hublot számára ez a partnerség mindig is életforma volt, és megközelítésük mindig is szerves volt. Ismerik a saját DNS-jüket, mégis tudják, hogy partnereik DNS-e ilyen erős márkát. Ez az oka annak, hogy a Ferrari-val kötött partnerség az évek során gyönyörű és innovatív órákat eredményezett, a Techframe Ferrari Tourbillon Chronograph jelenlegi kiemelésével.

Replika Hublot-q
A Techframe Ferraris Tourbillon Chronograph rendkívül különleges, amellyel létrehozták: a márka 70. évfordulója a lóháton. Másodszor pedig az a koncepció is egyedülálló: a Ferrari saját Design Centerje, a Design vezetője, Flavio Manzoni, ugyanúgy fejlesztette az órát, mint az egyik sportkocsijukat, de most már integrálja a replika órák Hublot óraszerkezetét.

Replika Hublot-w
Ez egy olyan órát eredményezett, amely ellentétben állt a többiekkel, egy nagyon bonyolult és mégis nagyon alkalmas óra, olyan előadóművész, aki nem áldozza fel a megjelenés teljesítményét, vagy fordítva. Az óra úgy alakult ki, mint egy autó, amely egy “alváz” -ot tartalmaz,replika óra webáruház Hublot amelyben a mozgást egy tartályban rögzítik. Ez egy könnyű, erős és nagyon jellegzetes kialakítást eredményez.

Replika Hublot-r
A tárcsa kiemeli az összes órát, amit az óra kínál. Természetesen ez tartalmaz egy repülő tourbillont, de lényegében a kronográf részei is ki vannak téve. Maga a kronográf egy mono-toló, és a Ferrari piros eloxált alumínium karján működik. Ez lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy könnyen és pontosan működjön.

Replika Hublot-d
A hátlap még jobban betekintést nyer a Techframe Ferraris Tourbillon Chronograph hatalmas mozdulatába. A HUB6311 kaliberű kézi sebességű szélmozgás, amely 253 komponensből áll, és öt napos generátorral rendelkezik. A repülő tourbillonnal és az oszlop kerékkronográfjával kombinálva ez a kaliber bonyolult, ám a replika óra Hublot esztétikailag nagyon kellemes mozgást biztosít, amint a hátulról is látható.

Replika Hublot-p
A Techframe Ferrari Tourbillon Chronograph öt különbözõ változatban kapható, amelyek technikailag hasonlóak, de az anyag anyaga és színe különbözõ. Ez azonban az órát nagyon különbözik a karaktertől. A szénben, sárga vagy piros részletekkel, a csúcstechnológiás oldalát mutatja, míg a King Gold verziója kiemeli az ügy egyedi arculatát. replika órák árral HublotA csiszolt titánban az óra nagyszerű előadó egy kicsit extrovertált változatban, majd a testvérei a szénben. A Techframe Ferrari Tourbillon kronográf fehér aranyának több fekete-fehér megjelenése van a szíj és a kronográf karjának színei miatt is. Különböző karaktereik ellenére mutasson be mind az öt változat két, egymással szinkronban együttműködő, egymással együttműködő ikonikus márka szinergiáját!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image