admin 2018-09-06

Amikor a diákok új iskolákba, ruhákba és cipõkbe öltözött fegyverekbe ültetik a diákokat, a szezon szellemében egy finom órával eljutnak, ami megszerzi az A + -t a stílushoz.

Replika Rolex-q
Drive de Cartier

A luxusautók szerelmeseinek örömére mindenütt Cartier bemutatta vadonatúj férfi karóra gyűjteményét 2016-ban, amit a Drive de Cartier-nek hívtak. Az eleganciát tökéletesen ötvözi, Replika Rolex hogy Cartier annyira jól illik a csekély maszkulinitáshoz, ez a legmodernebb modernember Cartier órája. Valódi Cartier-divatban a Drive számos anyagból, köztük acélból, rózsaszínű aranyból és hamarosan érkező sárga aranyból áll. Ráadásul kivételesen lapos modellek közül választhat, egyszerű, csak időzített tárcsával a szeszélyes moonphase kiadásokig és a komplex tourbillon verziókig a praktikus kettős időzónákig.

Replika Rolex-w
Omega Globemaster

A Globemaster kollekciójához az Omega a vintage Constellation időmérőkkel, például egy pite-pan tárcsával és egy vékony peremmel foglalkozik, és ultrahangos automatikus mozgással párosította. Mesterkronométerként címkézve az Omega Globemaster volt az első óra, amelyet a METAS kronométerként hitelesített, miután alapos tesztelést végeztek. A 15 000 gauss ellenálló antimágneses kaliber védelme 39 mm-es acél, rózsa arany, sárga arany, kétszínű acél és arany.replika óra Rolex Rengeteg választék van a fém karkötők vagy bőrpántok tekintetében is, a különböző színárnyalatok mellett.

Replika Rolex-r
Replika Rolex Cellini

Ha sikerül hámozni a szemét az Oyster Perpetual termékcsaládtól, a replika órák Rolex nek is van egy másik, érdemes órarendje. Néhány évvel ezelőtt egy nagyon szükséges frissítés után a jelenlegi Rolex Cellini órák jelentősen különböznek a régebbi, azonos nevű modellektől. Sporting 39mm-es kizárólag arany-sárga, fehér vagy rózsaszínű, a Cellini órák klasszikus bőrpántokkal, kettős fluted esetekkel és több esetben guilloché tárcsával. A Cellini vonalvezetés egyszerű, csak időbeli és dátummodellekből bonyolultabb holdfázisú és kettős időórákra terjed ki.

Replika Rolex-l
Jaeger-LeCoultre Master Ultra vékony

Az elegáns design alapokra épülő és az óriás lenyűgöző kaliberekkel támogatott Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin kollekció kellemes visszatartás gyakorlása. Mint a neve is mutatja, ezek a vékony időmérők rendkívül vékony mozdulatokon futnak – a Jaeger-LeCoultre domain már a XX. Század eleje óta elsajátította magát. A 39 mm-es vagy a 41 mm-es kerekek és a vékony profilok felhúzásával a modern Master Ultra Thin időmérő vonalak változatosak. Az acél, a sárga arany és a rózsa arany anyagi lehetőségein kívül számos funkció is választható. Kiválaszthatja a csupasz csontos kétkezes modelleket,replika Rolex óra webáruház  a minimális dátummodelleket, a kifinomult holdfázisú modelleket, a bonyolult öröknaptár-modelleket és még sok más.

Replika Rolex-k
Vacheron Constantin örökség

Van még egy óra, amely a Vacheron Constantin Patrimony-ot is megjeleníti? Nem gondoljuk. Az elegáns luxusruhák évtizedek óta tartó támaszpontja, a kitűnő arányosságú (és a nemesfémes) Patrimony helyettesíti az eleganciát, a finom kivitelezésre, a hihetetlen minőségre és a tiszta alapanyagokra összpontosítva. Bár komplikációkkal töltött, rendkívül összetett Patrimony modellek sokasága ellenére, Replika Rolex a kedvezőtlen idő-és dátumméretek – a mérettől a 36 mm-től a nagyvonalú 42,5 mm-ig terjedő méretben – a Vacheron Constantin kollekció esztétikájának leginkább reprezentatívak.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image