admin 2018-09-07

Amikor említi az Replika Omega nevét, sokan gondolkodnak a Speedmaster-ről, a coaxiális menekülésről és a James Bondról. A Tourbillons általában nem az első dolog, ami eszébe jut, de az replika órák Omega meglepte, hogy 1994-ben bemutatta a világ első óráját egy központi tourbillonnal.

Replika Omega-q
Ez szó szerint megadja a tourbillon központ színpadát, ahol egy perc alatt teljesen elforgatja. Még az órában és percben is kézzel kell tartani a támogató szerepet. A tourbillon kocsi szélén helyezkednek el, Replika Omega oly módon, hogy ne zavarják a tourbillont, mégsem veszélyezteti azok olvashatóságát. A De Ville tok klasszikus stílusú kialakítású, főleg a csillogó fülek miatt. 38,7 mm átmérővel tökéletes egyensúlyt talál a csukló jelenlétének és kényelmének köszönhetően.

Replika Omega-w
Míg az óra rendszeres koronát három óra körül tart, az ügyet hátulról további koronát láthat. Ezzel beállítjuk az időt, mivel a másik korona csak az órát tudja kiképezni. 2600-as kaliberrel rendelkezik, amely automata tekercseléssel platina oszcilláló súlyt alkalmaz. replika órák boltja Omega Apa idő is jelen van a hátán, gyönyörű gravírozás révén, ami azt is kimutatja, hogy a De Ville Central Tourbillon kronométeres tanúsítvánnyal rendelkezik, ami nem gyakori egy tourbillonnal kapcsolatban.

Replika Omega-p
Míg az replika óra Omega aktuális gyűjteményének része, a korábbi modellek egy része immár “szinte szüreti” állapotba kerül. Az elsajátítás tényleg tudatos választás lehet, mivel az replika óra webáruház Omega visszavonult a guilloche tárcából és az arany karkötőből a gyűjteményből. Mindkettő klasszikusabb megjelenést ad az órának, és különösen a karkötő a szépség dologja. Ez nem csak nagyon jól készült, hanem rendkívül kényelmes viselet. Nagyon vastag, ami kellemes, nagy súlyt biztosít a csuklóján, és hozzáteszi, hogy az replika órák árral Omega De Ville központi Tourbillon viseletének egyedülálló élménye van.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image