admin 2018-09-07

A Replika Breitling az új vezérigazgatója, Georges Kern alatt gyors korrekciókat hajt végre. A szárnyak elhagyták a logót, és most arra koncentrálnak, hogy legendás múltjukat a jövőbe vigyék. Az egyik óra, amellyel megpróbálják elérni, a Navitimer 8 B01 Chronograph 43. Egy impozáns óra, különösen vörös arany.

Replika Breitling-qw
Mint a neve már jelzi, ez a replika órák Breitling 43mm átmérője. Ennek túlnyomó többsége a tárcsának szól. replika óra Breitling gyönyörű bronz hangzást választott ezüst színű diódákkal, amelyek a vörös arany házzal együtt adták az órát. A tárcsa teljes kialakítása nagyon tiszta. Ez nem csak javítja az olvashatóságot, hanem vizuális hatással is jár, mivel kevesebb részlet van a figyelemért.

Replika Breitling-as
Az üveg tok hátulján megcsodálhatja a B01 gyártási kronográf mozgást, amelyet a replika óra webáruház Breitling házon belül gyárt. Ez az öncsévélő kaliberű oszlop kerékkel, valamint függőleges tengelykapcsolóval van felszerelve a komplikáció pontos működéséhez. Teljes erőforrása több mint nagyvonalú, több mint 70 óra.

Replika Breitling-po
replika órák árral Breitling figyelemre méltó döntéseket hozott az óra tervezésében. A sarok szélessége 23 mm, ami a 43 mm-es szélességű szélességéhez képest széles. Megbillentőbbé teszi az órát, ami rendkívül jól illik. A kronográfos nyomógombok kialakítása szintén nagyon egyszerű, a keret pedig egyenesen minimalista. Míg egyesek azt mondhatják, hogy ez hiányzik a replika órák boltja Breitling törzskönyvbõl, ez a márka lényegét képviseli, mivel ezek közül sokan a márka gazdag történelmének ihlette. Ez a tisztább megjelenés az, ami a Replika Breitling Navitimer 8 B01 Chronograph 43 ilyen erős óráját jelenti, és azt bizonyítja, hogy ahhoz, hogy a játékot megelőzze, néha vissza kell néznie.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image