admin 2018-09-10

Egy jachtot hajózol Monaco-ban, a Monacói Nagydíj hétvégéjében hívja meg 90 fős különböző háttérrel a világ minden tájáról. Ezután adjon mindent, amit esetleg az Ön hívásánál kíván, és van egy varázslatos hétvége.

Replika Tag Heuer-a

A Monaco Grand Prix hivatalos megfigyelésére szolgáló replika órák Tag Heuer és a Red Bull Racing Formula One csapat szponzora volt a hétvégi fogadó a 54 kabinos 355 lábas Seadream 1-es fedélzetén. Világszínvonalú sportolók, szupermodellek, újságírók, kiskereskedők és egyéb meghívott vendégek – mind híresek, mind névtelenek, körülbelül 90-en mindegyik kevert és ragasztott kép-tökéletes ég alatt. Még a II. Albert herceg a Monacóban vacsorázni egy éjjel.

A hétvégén egyedül hiányzott Jean-Claude Biver, a kimagasló replika óra Tag Heuer elnök-vezérigazgatója, aki a hátsó műtét során kórházban volt. A különböző hétvégi események során kitűnően kitöltve Valérie Servageon volt az LVMH Watch divízió marketing igazgatója.

Replika Tag Heuer-aq
A kunyhó tiszteletbeli vendégei a New England Patriots quarterback, Tom Brady és a szupermodell, Bella Hadid voltak. Mindkettő a
replika óra webáruház Tag Heuer nagykövete. Egy másik különleges vendég volt a 2014 Miss Universe, Paulina Vega Dieppa, Kolumbia.

Brady már közel három éve tagja replika órák árral Tag Heuer nagykövetnek, és mind a Tag Heuer Carrera, mind a TAG Heuer Connected Modular 45 karóra kapcsolódik. A TAG Heuer még a Tom Brady Special Edition Heuer 01 Carrera kronográfot is létrehozta, miután a Patriots megnyerte a 2017-es Super Bowl-t.

Replika Tag Heuer-avc

A Brady márkához igazodva a 45 mm-es replika órák boltja TAG Heuer Carrera Heuer 01 fehér gumi pántot viselte. A Carrera iránti fellebbezését régóta kezdte, amikor először vásárolta az órákat, és most egy nagy gyűjteménye van ennek a különleges órának. “Ez az első óra, amit 17 éve vettem magamnak.”

Közben azt mondja, hogy a Connected Modular 45-et beilleszti az edzésekbe és várakozással tekint a szoftverfejlesztésekre.

“Szeretem a kapcsolatot. Szerintem az első kiadás remek volt, és a második kiadás egyre inkább befogadható a sportágak számára, mint a golf, a sebesség és a fitness követésére “- mondta. “Nagyszerű napi figyelem. Könnyű és olyan működőképes, és azt hiszem, lehetővé teszi számunkra, hogy intelligens technológiával legyenek képesek. ”

Replika Tag Heuer-aj

A Formula 1 racing meglehetősen új a Brady-hez (“Ez nem igazán amerikai”), de részt vett néhány versenyen a replika órák Tag Heuer rel való társulásának köszönhetően. Személyesen ismerte meg néhány pilótát, és nagyon tiszteletben tartja a sportolást és a készségeket. A hétvégén többször is említette, hogy mennyire lenyűgözte, hogy milyen gyorsan működik a boksz-legénység.

Bradydel ellentétben Hadidot az édesapja, Mohamed Hadid révén finom karóráknak és klasszikus (és gyors) autóknak vetették ki.

“Felnõttem, az apám mindig valóban órákba került, és ez valami nagyon kedves volt neki” – mondta. “Figyelembe veszem, nagyon klasszikus és nagyon fényűző dolog, de amit láttam is, olyan személyiség volt hozzá.”

Már korábban Monacóban volt, de ez volt az első alkalom a fejedelemségben, mint egy amb

Replika Tag Heuer-am
“Ezt szeretném megtudni, mert mindig szerettem az autókat” – mondta. “Tehát itt, és megtapasztalhatom, és képesek tudni a rácsról, az időzítésről, a kezdőkről és mindennek, én csak áztatom be.”

Hadid a replika óra Tag Heuer Linkhez kapcsolódik a nők számára, de ezen a fényes szombat reggelen, a május 27-i versenyt megelőző napon a fehér Tag Heuer Monaco-t viselte a nők számára, talán a legmegfelelőbb őrző a versenyen. Ez a modellezés után az ikonikus Monaco tér nézni Steve McQueen viselt az 1971-es film, Le Mans.

“Szeretem a négyes órát” – mondta. “Ez valójában egy klasszikus óra, és annyira jó. Tökéletes a Monaco Grand Prix hétvégéjén. ”

Replika Tag Heuer-ag
A hétvégén választott óra szintén Monaco volt. Pontosabban ez volt a Monacói-öböl Special Edition, melyet a 2018-as Genfi autóversenyzés során mutatták be márciusban. Ez az óra biztosan visszatükröződik a Le Mans filmhez, amelyben a Gulf Oil logó és a színek megjelentek Steve McQueen versenyautójával és autójával. A watch dial sportozza az Öböl világoskék, narancssárga és sötétkék csíkjait, valamint az Öböl-logót és az eredeti Heuer logót (mielőtt összefésülne a Taggel). Az ikonos, 39 mm-es, 39 mm-es négyzet alakú acél tok tartalmazza az eredeti Caliber 11 mozgást, a koronával 9 órakor. A tökéletes hétköznap tökéletes órája volt.

A verseny előtti napon más híres látogatók jöttek a hajóra, köztük a Cadel Evans, a 2011-es Tour de France győztes és a márka barátja, a korábbi Spice Girl Geri Halliwell, a márka barátja, valamint Daniel Ricciardo, az Aston Martin Red Bull Racing Formula One csapat, aki végül megnyerte a 2018-as Monaco Grand Prix-t. Ricciardo először egy 100 méterre lévő kis csónakon jelent meg, amely Brady-ból érkezett, aki a Seadream fő fedélzetén tartózkodott, mielőtt a labdarúgó mezőre tervezett színpadra csatlakozott.

Amint Ricciardo elhagyta a versenyt, a replika óra webáruház Tag Heuer fehér koncertet tartott a jachton, melyet D.J. Martin Solveig. Szintén a párton volt a fényképezőgép szörnyű graffiti művész, Alec Monopoly.

Replika Tag Heuer-ax
Az előző éjszaka a Monaco herceg II. Monacói jött a jachtra, hogy részt vegyen egy hivatalos vacsorán a tiszteletére, ahol Hadid és Vega Dieppa között ült.

Ami a májusi 27-es futamot illeti, Ricciardo az előző napi próbaidőszakot nyerte el, a póluson kezdődött, és soha nem hagyta abba a vezetést, még akkor sem. Valójában sokan dicsérték a verseny vezetése ellen a kihívások ellenére.

Ahogy Ricciardo ünnepelte győzelmét a Red Bull-lel,Replika Tag Heuer azok közül, akik még nem tértek haza, élvezték a meghitt meghívást a jachton, és néhányan azt tervezték, hogyan hívhatjuk fel jövőre.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image