admin 2018-09-10

Amikor vásárolni és gyűjteni luxus órák, akkor jellemzően maradt két választási lehetőség az eladás után: hagyja az órát, ahogy van, vagy testreszabhatja azt drágakövek, különböző befejezi, és hevederek használata után a piaci lehetőségek, hogy a saját. A purists soha nem álmodik az utóbbiról, míg azok, akik szeretnek kiemelni, nem hajlandók ugyanazt az órát viselni, mint mindenki más. Szerencsére egy maroknyi óragyártó ugrik a személyre szabott bandwagón, és lehetőséget kínál az ügyfeleknek, Replika Cartier hogy saját luxus óráikat testreszabják a forrásból.

Replika Cartier-qa
Cartier Santos

Egy vitathatatlan ikon a luxuskórban 1904 óta, a Santos hírnév iránti igénye az volt, hogy ez volt az első pilóta karórája. Az igaz replika órák Cartier formában a Santos több mint száz évig megőrizte tervezési nyelvének nagy részét, és az új verziók mégis azonnal felismerhetőek Santos karóráként. Azonban a replika óra Cartier új, 2018-as Santos órákat is felszerel egy intelligens QuickSwitch cserélhető szíjrendszerrel, hogy a szalagot átkapcsolja. Ráadásul a fém karkötők közé tartozik a SmartLinks is, ami egyszerű karkötőméretet jelent, anélkül, hogy szükség lenne egy csavarhúzóra. Mindegyik Santosban megtalálható egy megfelelő fém karkötő, plusz bőrpánt vagy két bőrpánt, biztosítva, hogy a replika óra webáruház Cartier megjelenését olyan gyakran változtassa meg, amennyit csak akar.

Replika Cartier-ar
IWC Ingenieur kronográf

Az IWC a luxusóra személyre szabási folyamatot egészen új szintre emeli az egyedi Ingenieur Chronograph építőjével. Kezdjük egy 42,3 mm-es Ingenieur Chronograph házzal, egy IWC által gyártott automata kronográf mozgással és egy tárcsázási elrendezéssel, amely három regisztert tartalmaz a 6/9/12-kor és egy dátum-ablakot 3 órakor. Innen választja ki az anyagot (rozsdamentes acélból vagy 18 ezüst piros aranyból), tárcsa és kézszíneket, sávanyagokat és színeket, valamint ügyes gravírozásokat.replika órák árral Cartier Az eredmény az Ön saját tervezésű Ingenieur kronográfja, mint senki más (hacsak valaki más nem választotta ki ugyanazokat a tervrajzokat, mint te.)

Replika Cartier-an
Jaeger-LeCoultre Atelier Reverso

Az Atelier Reverso programnak köszönhetően – akár egy alkalmazáson keresztül, akár egy butikjukba látogatva – a Jaeger-LeCoultre lehetőséget ad arra, hogy saját spinját a híres forgóórájukra állítsa be. Számos modellt, tokméretet, karóra funkciót, sávszíni színeket és hosszúságokat, metszési lehetőségeket,replika órák boltja Cartier  és egyes esetekben a tárcsázó anyagokat és színeket a második tárcsához, szó szerint több ezer módon állíthatja saját Reverso óráját. A híres cipőtervező Christian Louboutin még néhány évvel ezelőtt létrehozott néhány különleges tárcsát és hevedert, hogy megünnepelje a Reverso 85. évfordulóját.

Replika Cartier-ak
Vacheron Constantin Quai de l’Ile

Még az úgynevezett Óriás Szent Háromság tagja, Vacheron Constantin is kényelmesen részesítik át a tervezői vonalakat ügyfeleiknek. Ha a haute horology nagyobb a sebességed, akkor testreszabhatja saját Vacheron Constantin Quai de l’Ile óráját. Kezdje a Quai de l’Ile nap-dátum és a Power Reserve, a Quai de l’Ile retrográd éves naptár vagy a Quai de l’Ile Date Self-Winding között. Innentől kezdve a házból, az előlapból, a szárnyakból és a koronaanyagokból a szíj és a színek közötti választási lehetőségekkel játszhatsz, Replika Cartier végül pedig néhány gravírozási lehetőséggel. Bármilyen anyagot is keverhetsz, ha kétszeres megjelenést szeretnél létrehozni, ha ezt akarod. Természetesen a perspektíva állandó jellege a zafírkiállítás, amely a Vacheron Constantin mozgalom szemszögéből szól.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image