admin 2018-09-11

Akár repülni, élvezni egy első osztályú szolgáltatást egy nagy légitársaság, vagy utazni a kényelem a saját magán jet, vagy fog működni, mint egy nagyszerű kifogás kezelésére magad egy ilyen négy órák készült a kék égbolt!

Replika IWC-a
IWC Big Pilot’s Watch éves naptári kiadása “150 év”
Ki tudta, hogy a pilóták órája egy éves naptár szöveget tartalmazhat anélkül, hogy eltenné az olvashatóságát? Az Replika IWC a “150 éves” Big Pilot Watch éves kalendárium kiadásával foglalkozott, amely nemcsak része a Jubilee kollekciónak, hanem eléggé származású is, hiszen az replika órák IWC megkülönböztetett karrierje a kék égbolton.

Replika IWC-ad
Bell & Ross BR-X1 Carbone Forge
A repülés-órák történetében Bell & Ross jelentősen hozzájárult a BR-kollekciójához, ami azt tanította nekünk, hogy a csípő legyen négyzet! Legújabb változatukkal nemcsak az égboltra korlátozódnak, hanem túl is. Az űrrepüléssel a BR-X1 jó társ lesz; futurisztikus megjelenésével, olvasható tárcsával és könnyű,replika óra IWC kovácsolt tokokkal.

Replika IWC-ag
Breitling Chronomat B01 Chronograph 44
Amikor repülésórákról beszélsz, azt mondod Breitlingnek. Míg a márka számos impozáns és fontos órát hozott létre ebben a műfajban, a Chronomat különleges helyzetben van. A legfrissebb verzió Breitling gyártmányú kronográf mozgatásával van felszerelve, és a karkötő és a legtöbb ház és az elülső rész koptató jellegű matt felületét tartalmazza. Ez azonban nem akadályozza meg,replika óra webáruház IWC hogy a Chronomat B01 Chronograph 44 nagyon lenyűgöző óra legyen a levegőben és a földön.

Replika IWC-ak
Santos de Cartier
Meglepett, hogy a Santos de Cartier nevet kapta a Haute List? Ne légy, mert Louis Cartier az ő első verzióját az Alberto Santos-Dumont barátjának és repülésművészeti úttörőjének alkotta meg. Ez nem csak az első férfi férfiak számára készült,replika órák árral IWC hanem az első repülésóra is. Mivel a Cartier csak akkor foglalkozott órákkal a nemesfémekkel, ez egyben nagyszerű ürügy arra is, hogy a legendás karóra arany változatát választja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image