admin 2018-09-11

 

A haute-i időben tapasztalatokat és fényképeket látunk a legtöbb márkából naponta. Az évek során ez egy hihetetlen adatbázist eredményezett a legszebb képeket legszebb képeken. Ezeket használjuk cikkünk illusztrálására, mind online, Replika Panerai mind nyomtatott, de a közösségi média csatornáinkon is. Annak ellenére, hogy kiváló minőségűek, nem minden fényképet használnak, így néhány kép az alábbiakban látható soha nem szerepelt a Haute idő előtt, míg mások nem feltétlenül kiemelik a legújabb órák többé, továbbra is a kedvenceink közé tartozik.

Replika Panerai-q
A. Lange & Söhne Tourbograph örökös
Különösen a nagy vásári vásárokon az idő értékes. Számos napi találkozó sajnos korlátozza a rendelkezésre álló időt, hogy igazán értékelje a bemutatott remekműveket. Ez különösen olyan órára vonatkozik, mint az A. Lange & Söhne Tourbograph Perpetual.replika órák Panerai Szerencsére a nagyszerű képek segítenek később még élvezni a csodálatos szépséget és technikai összetettséget, amelyet egy ilyen óra kínál.

Replika Panerai-ay
Részletek Anyag
A részletek különösen fontosak a Haute Horlogerie világában. A digitális fényképezőgépek jelenlegi technológiájának köszönhetően nagy hangsúlyt fektetünk a kézművességre. Ez az egyedülálló Tourbillon a Rotonde de Cartier Minute Repeaterben, a Mysterious Double Tourbillon not csak szebb,replika óra Panerai de még titokzatosabb!

Replika Panerai-ax
Smokin ‘hot watches!
Néha nincs semmi jobb, mint egy stúdióban lenni egy csomó csodálatos órával, és művészi módon fényképezni őket, ami gyakran nem lehetséges a vásárok és a márkák meglátogatása során. Ebben a fotósorozatban a Haute Time fotós, Alex Teuscher,replika óra webáruház Panerai füsttel dolgozott, hogy megmutassa, milyen melegek néznek bizonyos órák!

Replika Panerai-aj
A szépség fényében
A képek, és különösen a képek fényei a legkülönösebb módon kiemelik a szépséget. Itt láthatjuk a P.3000 kalibrátort a Replika Panerai-tól. Bár ez márnem a márka legbonyolultabb kaliberje, a hidak szépsége, a befejeződés és a részletek, amelyeket ez a mozgalom kínál,replika órák árral Panerai lenyűgöző és emlékeztet minket arra, hogy mi a különleges hely a Haute Horlogerie világában!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image