admin 2018-09-12

Legyünk őszinték, a legtöbb hölgy figyel, hogy a hangsúly azokra nézzen, nem úgy, ahogy működnek. Kár, mert tévhit, hogy a nők nem törődnek azokkal a mozdulatokkal, replika órák árral Patek Philippe amelyek képesek az óráikat. Sokan ugyanúgy csábítják az órájuk elejét, mint amit hátul találnak.

Replika Patek Philippe-as
A Van der Klaauw holland órás gyártójával együtt Van Cleef & Arpels komolyan bonyolult órát teremtett a Lady Arpels Planétáriummal. Az aventurine tárcsán egy rózsaszín arany-nap és fehér arany lövés csillag, rózsaszín gyöngyház Mercury, Venus zöld zománc, türkiz Föld, replika óra Patek Philippe Diamond Hold mutatják az időt, valamint a bolygók pontos helyzetét, egy bonyolult automatikus mozgalom.

Replika Patek Philippe-af
Richard Mille kiterjedt gyűjteménye van a hölgyeknek is, ahol a figyelem középpontjába fekteti a figyelmet: exkluzív mozdulatok és csúcstechnikai anyagok. Az RM 07-01-nél a csontváz mozgása már a tárcsa köré csúszik. A talplemez és a híd az 5. fokozatú titánból készült,Replika órák Patek Philippe amelyet elektro-plazmakezelésnek vetettek alá a hozzáadott merevség érdekében. Változó geometriájú rotorral is rendelkezik, amely optimálisan beállítható a tulajdonos életstílusának aktivitási szintjétől függően.

Replika Patek Philippe-aj
A Girard-Perregaux a Cat’s Eye Tourbillon hagyományosabb állvánnyal rendelkezik, amely egy gyönyörű tourbillont mutat be aranyhíddal a gravírozott gyöngyház gyöngyházával. Az eredmény egy nagyon klasszikus és elegáns óra, ami különösen mechanikus szempontból nagyon magas.

2009-ben Replika Patek Philippe egészen felkavarta, hogy új, manuális sebzést, kronográf mozgást indítson a párnázott 7071-es női karóra. Idén folytatta ezt a hagyományt az új 7150-es hivatkozással. Még egyszer egy nagyon hölgyszerű óra, mégis komoly mechanikus bátorságával, hogy egyszerre és mindenkorra egyértelművé tegye, hogy a nők többet akarnak az óráról, mint egy csinos arcról !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image