admin 2018-09-12

A csúcsminőségű órák fellebbezése mindig is különböző szempontok kombinációjából állt, Replika Vacheron Constantin amelyekben az órás mozgalom nagyon fontos szerepet játszik. Míg szemünket általában az óra elejére összpontosítjuk, manapság az üvegtáska számos modellekre visszavezethető, lehetővé teszi számunkra, hogy olyan mechanikus csodákat vonjunk be, amelyek táplálják. Sokan az elkötelezettség, a kitartás, a leleményesség és a kézművesség eredménye, amelyek mind létrehozásához szükségesek. Egyes mozdulatok évtizedek óta többé-kevésbé ugyanabban a konfigurációban vannak, míg mások a legutóbbi időkben születnek meg. Ideje, hogy közelebbről megnézzük, mit tekintünk a mai legforróbb órás mozgásoknak!

Replika Vacheron Constantin-a
Hublot Caliber HUB 1201
A Hublot nemcsak technikailag innovatív óráiban ismeretes, hanem azért is, mert ezt egy gyönyörű mozgásarchitektúrával kombinálják. Jó példa erre a HUB1201 kaliberű, amely a Big Bang Meca-10-et hatalmazza fel. Ez a kézi szélmozgás tíz napos erőforrással rendelkezik. Hublot az érdekes elemek többségét az óra elején helyezkedik el, replika órák Vacheron Constantin de ez nem jelenti azt, hogy a hát nem érdekel. Tény, hogy betekintést nyújt a márkának a három különböző sorozathoz elkülönített tervezési lehetőségei közé, és láthatja a fékrugó hordókat és a hozzájuk tartozó fogaskerekeket, amelyek a hihetetlen mozgást táplálják.

Replika Vacheron Constantin-as
Greubel Forsey 24 másodperc Vision
Elölről a 24 Secondes Vision az egyik leginkább átgondolt Greubel Forsey. Majdnem úgy néz ki, mint egy szabályos óra, kivéve a tárcsa nyílását, amely a 25 fokos ferde tourbillent mutat. A hátulról azonban ez egy egészen más labdajáték. A Tourbillon központja a zafírkristály kupola alatt helyezkedik el, és készen áll arra, hogy megnézze, mikor végzi el mesés táncát, amely 25 másodpercenként megismétli magát. Ezt az erőforrás-készlet mutatója koronázza, de még inkább a Greubel Forsey egyik fémjelzője. Replika óra Vacheron Constantin Míg minden kézzel végzett, akár egy nagyítóval végzett szoros vizsgálat nem fedezi fel sem a hiba utalását, hanem technikai leleményességével együtt, az, hogy miért van Greubel Forsey a horológiai piramis tetején.

Replika Vacheron Constantin-ag
Jaeger-LeCoultre Caliber 849
Néhány óra mozgása lenyűgöző történettel rendelkezik, köztük a Jaeger-LeCoultre 849-es kaliberűje, amelyet Audemars Piguet és Replika Vacheron Constantin együtt készítettek kézi szél, ultra-vékony mozgásként és először az 1950-es évek elején. Bár a mozgás mindössze 1,85 milliméter vastag, Jaeger-LeCoultre szerette volna még tovább növelni a borítékot, nemcsak csaknem minden részének skeletonizálásával, hanem gravírozásával is. Annyira elmentek, hogy megnyitják a főtengelyt, és a márkajelzéssel díszítik. Mindezek a kézművesek egyesítik a nemcsak a Jaeger-LeCoultre kivitelezését, hanem az eredeti design megbízhatóságát is, amely lehetővé teszi ezeket a kiterjedt változtatásokat, miközben szilárd előadóművész maradt.

Replika Vacheron Constantin-ax
Ulysse Nardin Caliber UN-630
Egy másik márka, amely szereti a technikai és esztétikai tervezés határait, Ulysse Nardin. A Grand Deck Marine Tourbillonnal mindkettőjüket nemcsak az ugrásidő mutatójával, hanem az iparág legígéretesebb pillanatkijelzőivel kombinálták, de mozgásuk elrendezésével is. A Genfi Tömörítéssel kapott díj az UN-630 kaliber, amely nem csak esztétikai szépségét mutatja, hanem technikai összetettségét is. 469 részből áll, és két fõrugós hordóból áll, amelyek kiemelkedõ helyet foglalnak az óra hátulján, Replika órák árral Vacheron Constantin ami egyértelmûen megmutatja azt a fogaskerék-vonatot is, amelyen keresztül a mozgás többi részét elosztja. Újra olyan mozgalmak valamelyikében következik be, amelyekben nagyon nehéz megfejteni, ha az űrlap követi a funkciót, vagy hogy fordítva van.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image