admin 2018-09-13

Amíg a Royal Oak töltötte meg 1972-ben, a Royal Oak Offshore bevezetése nem volt kevesebb, amikor 1993-ban érte el a piacot. A forradalom, mivel a túlméretezett karórák trendje még gyerekcipőben volt, és a Royal Oak Offshore, mégis meglehetősen gyorsan határozott az új Replika Audemars Piguet javára, mert nagy volt, merész, és igen, szép!

A születésnapját az új bemutatók széles választékával ünnepeljük, amelyek közül itt kiemeljük a három legfontosabbat!

Replika Audemars Piguet-as
Royal Oak Offshore Chronograph 25. évfordulója
Ezzel az órával az replika órák Audemars Piguet visszatér a Royal Oak Offshore eredetéhez, új, ezúttal legendás órát készít. Nagyon meglepő, hogy nem érzi olyan nagy, mint az 1990-es években, és hogy a 42 mm átmérője szinte szerény. Audemars Piguet ezzel az újra kiadással rendkívül közel maradt az eredetihez, csak kisebb változtatásokkal, például frissített csatolással és mozgásváltozással. Amíg az eredeti modellt egy Jaeger-LeCoultre kaliber 2226/2840-es, Dubois-Depraz kronográf-modullal hajtották végre, ez a kronográf modulok az replika óra Audemars Piguet saját kaliberének 3120 tetején helyezkednek el. Ez a mozgás lenyűgöző 22 k arany rotorral, mégis igaz marad az eredetihez, ez egy zárt tok mögött rejlik. A legjobb hír az óráról valószínűleg nem korlátozott szám, amire számíthatsz! Amelynek van értelme, mert ez olyan, mint amikor ünnepli a születésnapját, és elfogy a torta, mielőtt minden vendégedet szolgálna …

Replika Audemars Piguet-az
Royal Oak Offshore Tourbillon kronográf
Audemars Piguet nemcsak visszatekint, hanem ünnepli a Royal Oak Offshore születésnapját, de a jövőben is. Ezért bemutatták a Royal Oak Offshore Tourbillon Chronographot. Elérhető akár rozsdamentes acélból, akár 18 ezüst rózsaszínű aranyból, ez olyan progresszív, mint a királyi tölgy, és a Royal Oak Offshore előtt volt. 45 mm átmérőjű, és nem kevesebb, mint 16,1 mm vastag, így az eredeti Royal Oak Offshore kinézete szerény. Ez a vékonyabb újratervezett keretnek is köszönhető, replika órák boltja Audemars Piguet és az aláíráscsavarokat a zafírkristály alá helyezi, az óra belső részéhez képest sokkal közvetlen kapcsolatban. Bár az első sajtófotókban nem volt meggyőződve ennek a designnek, elfújtam, amikor az órát a testben tartottam. Nagyszerű méretű, sok részletet kínál, hogy megcsodálhassa, szinte építészeti kialakításban. Miközben személy szerint úgy gondolom, hogy a kronográf kötelezõ a Royal Oak Offshore évfordulónál, a Tourbillon nagyon szép bónusz! Mind az acél, mind az 18 karátos arany arany verziója 50 darabos, korlátozott kiadásban készül.

Replika Audemars Piguet-ac
Royal Oak Offshore “Combat”
Aki azt gondolja, hogy az replika óra webáruház Audemars Piguet a Royal Oak Offshore születésnapját csak az előző két modellel ünnepli, nagyon is téves, mivel kiterjesztették ennek a modellnek a rendszeres gyűjteményét is. Eyecatcher közöttük ez az egyik, a “Combat” becenevet, amely egy khaki színű tárcsát kombinál, zöld kerámiatartóval egy rozsdamentes acél tokra. A hagyományos terepszínű színekkel ellátott, nem szokványos gumihevederrel az óriási szemet gyönyörködtetővé teszi, még a Royal Oak Offshores-nél is! Azok számára, akik (enyhén) enyhébb megjelenést szeretnének, az replika órák árral Audemars Piguet szintén tartalmaz egy zöld gumi szíjat az órával is. A “Combat” ugyanolyan mozdulattal rendelkezik, mint a Royal Oak Offshore Chronograph 25. évfordulója, csak itt láthatjuk a szépségét, hiszen van egy kijelzője. Ennek ellenére vízálló, akár 100 méter.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image