admin 2018-09-13

 

Meg lehet vitatni, hogy a kronográf teszi a végső férfias férfi karóra. Légiforgalmi, autóversenyzéssel és búvárkodással való kapcsolataik olyan sportos élményt nyújtanak, melynek elemeit az esztétika közvetíti. És éppen ez teszi őket vonzóbbá a mai napra. A nemek közötti egyenlőtlenség számos műfajban folytatódik, de a finom vonal, amely felosztja a férfiakat és a nőieket, Replika Bell & Ross egyre homályosabbá válik. A nők lassan, de biztosan visszahúzzák az uralkodókat, és magában foglalja az öltözködés ölelését és elismerését.

Replika Bell & Ross-as
A szenátor Chronograph Panorama Dátum Glashütte egy szuper karcsú óra, amely méltó egy nő csuklóján. Alulértékelt, sötét tulajdonságai: a lakkozott fekete tárcsa és a fekete bőrönd bőrpánt, kék színű Super-Luminova és halványkék öltések finoman ékezetesek. A 37-01 kaliberű automatikus mozgás egy eredeti Glasshütte, amelyet csodálhatunk a zafír kristályos háttámla segítségével;Replika órák Bell & Ross leginkább az elegánsan vázolt forgó 21 karátos arany súlyával kombinálva, és bemutatja a kettős G logót. A rozsdamentes acélból készült szenátorral a szenátor Chronograph Panorama Date diszkréten ötvözi klasszikus jellegzetességeit a kortárs designban, például a római számok 12 és 6 órakor. Az óra, a perc, a kis másodperc és a másodperc funkció, valamint a Panorama Date és az energiatakarékos kijelző révén ez a Glashütte kronográf egy jól körülvett időmérő, amely alkalmas egy nőnek útközben.

Replika Bell & Ross-az
Ha az időtlen egyszerűség a stílusod, akkor a Piaget Altiplano kronográf a férfi őrzés az Ön számára. Az ultra-vékony mérés mindössze 8,24 mm vastagsággal, 18 karátos aranysárga tokja gyönyörűen ül egy finom csuklón. Belül, a kézi sebes házon belüli kronográf mozgás, a 883P kaliberű, hihetetlenül vékony 4,65 mm-es méretekkel rendelkezik. Funkciói: kis másodpercek, 30 perces számlálóval és kettős időzónával történő kronográf. A tárcsa tiszta és minimális a kialakításban,replika óra Bell & Ross maximális olvashatóságot biztosít. A fordítva, a körkörös Côtes de Genève körkörös felületkezelést, a körkörös felületű alaplapot és a lekerekített hidakat a zafírkristály háttámla alá helyezték. A barna aligátor pánt az óra semleges jellemzőivel tartja magát, vagyis egy sokoldalú kronográf van a kezedben, hogy öltözzön fel vagy le.

Replika Bell & Ross-ac
A flip oldalon a Bell & Ross rendkívül éles, merész kronográfot kínál a BR-X1 Carbon Forgé segítségével. Könnyű, erős és ergonomikus; az esetet szénszálakból építették, véletlenszerűen keverték, ami márvány megjelenést eredményezett. A csontváz mozgása, a BR-CAL.313, “X” alakú. A funkciók közé tartozik a kis másodperc, 3 órakor, 30 perces időzítő 9 órakor és a csontváz időpontja 6 órakor. replika óra webáruház Bell & Ross A kronográf start-stop és reset gombjai kerámiából és gumiból készülnek, amelyek egy szőtt fekete gumiszalaggal egyesítik őket, és hozzáadják az óra férfiasságához. A BR-X1 Carbon Forgé azonban robusztus, ipari megjelenése ellenére könnyűvé teszi a fényt, így tökéletes társa a hölgy csuklójának. Az aktív életmóddal rendelkező robusztus kronográf számára ez a Bell & Ross kronográf képes kielégíteni a nők igényét rugalmas pontosságra, éppúgy,Replika Bell & Ross mint egy férfiéra.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image