admin 2018-09-14

Franck Muller a legismertebb a bonyolult órái miatt, gyakran tónus alakú esetekkel. Tehát mi történik, ha a márka választja a leggyakoribb alakot az órák világában, és kézi szélmozgással illeszkedik? Aztán megkapod a Replicas Franck Muller Round Skeletont!

Replika Franck Muller-as
Mivel replika órák Franck Muller szinte egybeesik a tonneau alakú ügyekkel, meglepő, hogy ez a kerek csontváz nem más, mint egy Franck Muller. A tok meglehetősen egyszerű a kialakításában, de a lekerekített keret és a jól látható csavarok ebben az órában a klasszikus hangulatot adják.

Replika Franck Muller-ah
Az ügy valójában az óriás vonzerőt, a csontváz mozgását jelenti. Számos különböző módja van a mozgás skeletonizálásának, és replika óra Franck Muller az egyik leginkább tradicionális módszert választja, ami egyáltalán nem a legkönnyebb. Csak hagyják érintetlenül a hidak és a főlemez körvonalait, ami egy nagyon elegáns, vékony, fémhálót hoz létre, amely a fogaskerekeket, a mérlegkereket, a hajtókarokat és a mozgás többi részét helyben tartja.

Replika Franck Muller-al
Amikor ilyen mozdulatot alakítasz ki, valóban nincs helye semmi középszerű kézművesség elrejtésére, így a befejezésnek gyönyörűnek kell lennie. Ez minden bizonnyal a Kerek Csontvázhoz tartozik, replika órák boltja Franck Muller ahol minden hidat csiszolt élek vannak, és mindegyik részen aprólékosan elkészült.

Replika Franck Muller-ap
A kéz külön alakja az óra klasszikus jellegét tükrözi. Még egy másodperces kézzel is felszerelt, hat órakor, amely a lenyűgöző mozgás fölött harcolni kell. replika órák árral Franck Muller a kerek csontvázat egy gyűrűvel felszerelte a mozgás körül, jelezve az órákat és perceket. Ez megkönnyíti az órát az olvasásnak, és nem hagyja, hogy funkciója szenvedjen a formája szépsége miatt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image